Caranica dă cărțile pe față! De ce a renunțat avocatul la președinția clubului HC Dunărea Brăila?

Au fost câteva zile pline de incertitudine pentru toți cei care stau în spatele echipei HC Dunărea. Clubul a trecut prin schimbări majore. Atât președintele, George Caranica, cât și vicepreședintele, Marian Neta, au anunțat că vor părăsi clubul.

În cadrul unei conferințe de presă, în care a fost prezentată și noua conducere a clubului, George Caranica a vorbit deschis despre motivul care a stat în spatele deciziei de a părăsi HC Dunărea.

”Urmează să preiau un proiect important din punctul meu de vedere – Asociația de Dezvoltare Lacu Sărat Brăila. Având în vedere că este un proiect foarte important, am vorbit cu colegii și cu noua conducere a clubului și am considerat că este bine să rămân în cadrul Consiliului Director și să încerc să ajut cât pot, în funcție și de ceea ce își doresc și colegii mei, dar să mă concentrez mult mai mult pe activitatea din asociație.

Este greu să încerci să gestionezi un proiect atât de mare, cum a ajuns handbalul, pentru că a devenit un proiect foarte mare, indiferent că vrem sau nu să-l considerăm așa. Din punctul meu de vedere consider că este un proiect foarte mare. Pentru ca rezultatele care au fost până acum să se mențină, sau să fie și mai bune, este necesar ca o persoană, care se poate dedica în totalitate proiectului, să preia mai departe conducerea”, a declarat fostul președinte al clubului, George Caranica.

Avocatul a declarat că își dorește ca în cadrul noului proiect să-și poată demonstra abilitățile, iar rezultatele să fie cel puțin la fel de frumoase ca cele înregistrate la clubul de handbal.

”Din punctul meu de vedere, tot ceea ce s-a întâmplat în cadrul clubului HC Dunărea a fost corect și sunt 100% cu inima curată. Am purtat o discuție cu jucătoarele și cu antrenorul, le-am explicat situația și absolut toate lucrurile sunt în regulă, nu au avut nicio problemă.

Eu consider că am făcut o treabă bună la HC Dunărea Brăila, am explicat și rezultatele pe care le-am obținut, clubul este apreciat la nivel național și chiar european, de anumite publicații. Jucătoarele care au venit la club, ca fiind campioane mondiale și europene, confirmă că este un club serios, pentru că puteau să se ducă și la alte cluburi. Eu mi-am dorit să mă pot concentra pe activitatea de la lac, iar aici, la club, lucrurile nu puteau să rămână într-o incertitudine.

HC Dunărea a ajuns într-un punct în care suntem pe locul doi în Liga Națională, colegii care preiau conducerea clubului sunt oameni din domeniul sportului, exista această posibilitate ca să preiau proiectul cu Lacu Sărat, care mi se pare foarte ambițios, un proiect care poate să dovedească multe, și consider că este o nouă provocare. Este normal ca după zece ani de handbal să intervină o schimbare în cariera unei persoane. Mi-aș dori ca și la Lacu Sărat să pot să am rezultatele pe care le-am avut la HC Dunărea”, a declarat George Caranica.

Asociația de Cooperare și Parteneriat Local pentru dezvoltarea stațiunii Lacu Sărat își propune să contribuie la dezvoltarea potențialului turistic al elementelor naturale ce favorizează terapiile în domeniul balneologic, dezvoltarea și aplicarea turismului agrement. Prin această asociație se dorește atragerea de fonduri nerambursabile pentru a dezvolta stațiunea și pentru a pune la loc, pe harta turistică, Lacul Sărat.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry