“Voluntar pentru Municipal” – ajuta si tu echipa sa aiba un stadion curat!

“Voluntar pentru Municipal” – ajuta si tu echipa sa aiba un stadion curat!

*ASDUB va invita la cea de-a doua editie a programului “Voluntar pentru Municipal”

Jurnalul de Braila face un apel catre consilierii locali municipali, indiferent de culoarea lor politica, sa initieze un proiect prin care sa ajute la subventionarea apei folosite pentru irigarea gazonului de pe Stadionul Municipal. Intelegem si suntem de acord cu faptul ca Dacia Unirea este un club privat, iar fondurile pentru sustinerea lui sunt limitate, insa stadionul ne apartine noua, brailenilor! Ar fi o rusine si o pata pe imaginea Brailei daca, sezonul viitor, cand meciurile vor fi transmise de catre diferite televiziuni, stadionul nostru ar arata asa cum arata in prezent!

 

 

“Anul acesta continuam sa “cosmetizam” si sa oferim un aspect mai proaspat Stadionului Municipal Braila chiar inainte de startul noului sezon al Ligii Secunde! Ne propunem ca in weekendul 20-22 Iulie 2018 sa fim cat mai multi prezenti pe stadion pentru cateva mici lucruri, pe care le putem face, dupa posibilitatile noastre:

  • Inlaturam vegetatia din tribune;
  • Vopsim caile de acces;
  • Inlaturam vegetatia de pe scarile exterioare;
  • Curatam scaunele;
  • Curatam peluzele etc.

Orice ajutor e bine venit! HAI SI TU!”, se arata in postarea publicata de Asociatia Suporterilor Dacia Unirea Braila.

Membrii asociatiei s-au mobilizat pentru a reda farmecul stadionului unde echipa noastra va evolua in sezonul urmator. Acestia au reusit, din fonduri proprii sa refaca gazonul, care acum trebuie intretinut si spera, pe viitor, cu ajutorul suporterilor si al sponsorilor, sa imbunatateasca aspectul general al stadionului.

“Pe langa iubirea ce o purtam Daciei Unirea Braila, incercam sa oferim clubului nostru conditii optime, in limita posibilitatilor noastre, de antrenament si joc, chiar daca nu Asociatia Suporterilor ar trebui sa isi canalizeze eforturile catre astfel de operatiuni, ci proprietarul stadionului – prin directiile si serviciile cu atributii in acest sens, subordonate lui. Astfel dupa ce am reusit in ultima clipa “salvarea” gazonului de pe stadionul Municipal, impreuna cu reprezentantii clubului am inceput procesul de regenerare a suprafetei de joc, prin plantarea semintelor de gazon furnizate de firma ce are in administrare si Amsterdam Arena, am continuat cu aerarea si tunderea lui. Dorim sa transmitem, pe aceasta cale, rugamintea publica catre toate persoanele care vor participa la competitii organizate pe Stadionul Municipal sa ne respecte munca si efortul depus si sa protejeze gazonul, in special prin evitarea patrunderii pe suprafata de joc”, au declarat membrii Asociatiei Suporterilor Dacia Unirea Braila.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry