2 baschetbalişti de origine americană, atacați într-un club din Brăila

2 baschetbalişti de origine americană, atacați într-un club din Brăila

 

 

 

UPDATE: Este vorba despre Darrel Bowie și Joseph McClain, ambii americani au semnat în acest sezon cu clubul de baschet brăilean Cuza Sport. 

Cei doi au fost operați de urgentă, insă starea lui Bowie este incertă, acesta având un plămân perforat și numeroase plăgi abdominale. Tânărul american urmează să fie transportat la un spital din București.

Din spusele martorilor, atacatorii fac parte dintr-un clan interlop din Brăila.

Victimele au declarat personalului medical că au fost atacați pe holul toaletei de către un individ pe care nu-l cunoșteau, iar bodyguardul clubului nu ar fi intervenit. Sportivii au reușit să fugă și să se salveze in ultimul moment.

Președintele clubului povestește că acest grav incident i-a afectat psihic pe toți sportivii americani și sunt șanse destul de mari ca toți să părăsească România, de teama interlopilor.

 

 

Stirea inițială  

În urmă cu doar câteva ore, doi tineri de origine americană, jucători de baschet ai clubului Cuza Sport au fost atacați și răniți într-un club de vară, din Brăila.

Din primele declarații, ale martorilor, se pare ca sportivii, de culoare, ar fi deranjat un grup de barbați aflați sub influența alcoolului. Nu a trecut mult până când spiritele s-au încins iar petrecăreții s-au transformat în agresori.

Cei doi baschetbaliști au fost răniți!

În urma altercației, martorii spun că cei doi sportivi au fost loviți cu cuțite și sticle. Alarmați de ceea ce se întâmplă, mai multe persoane aflate în club au sunat la 112.

La fața locului s-a prezentat un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță, care le-a acordat primul ajutor celor doi sportivi. În cele din urmă aceștia au fost transportați la spital pentru investigații amănunțite.

Agresorii au reușit să părăsească clubul până la sosirea echipajelor de Poliție și Jandarmerie. Din fericire, în spațiul în care s-a produs evenimentul sunt camere de supraveghere, iar filmările au fost ridicate pentru a fi analizate și a stabili cu exactitate cine sunt agresorii.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry