După 21 de ore de la atac, poliția nu a reținut niciun suspect!

După 21 de ore de la atac, poliția nu a reținut niciun suspect!

 

 

Noi informații apar în cazul celor doi baschetbaliști, care au ajuns în spital cu răni grave, după ce au fost atacați de indivizi necunoscuți, într-un local din Brăila.

Martorii la evenimentele petrecute seara trecută, au declarat pentru realitateadebraila.net faptul că atacatorii fac parte din anturajul lui Daniel Gabriel Husein, cunoscut sub numele de “Dasaev”.

Gabriel Husein a fost condamnat la ani grei de închisoare, pentru proxenetism și viol, sentința fiind dată de o instanța din Spania.

Surse din cadrul anchetei au declarat ca deși Dasaev este principalul suspect, mai sunt și alți complici care i-ar fi atacat pe baschetbaliști cu cuțite. Ancheta continuă pentru identificarea tuturor celor implicați.

 

Darrel Bowie, internat la Floreasca! Baschetbalistul a declarat că vrea să plece cât mai repede în America și să fie tratat acolo

 

Darrel Bowie, unul dintre baschetbaliștii americani înjunghiați sâmbătă noaptea pe terasa unui Pub din Brăila, a fost transportat cu elicopterul SMURD la București.

Elicopterul SMURD care l-a preluat pe Darrel Bowie de la Brăila a ajuns la stadionul Dinamo din Capitală în jurul orei 14.45 și va fi dus la Spitalul Floreasca.

Bowie are multiple plăgi înjunghiate în zona abdomenului și toracelui, dar și în zona feței și a gâtului.

Medicul, care l-a operat pe Bowie, a decis transferul sportivului la Spitalul Floreasca din Capitală, nu pentru că starea lui s-ar fi înrăutăţit în ultimele ore, în urma intervenţiei chirurgicale la care a fost supus, ci pentru a preîntâmpina orice eventuală complicaţie.

Victimele au declarat personalului medical că au fost atacați pe holul toaletei de către un individ pe care nu-l cunoșteau, iar bodyguardul clubului nu ar fi intervenit. Sportivii au reușit să fugă și să se salveze de in ultimul moment.

Președintele clubului povestește că acest grav incident i-a afectat psihic pe toți sportivii americani și sunt șanse destul de mari ca toți să părăsească România, de teama interlopilor.

 

Cuza Sport riscă să rămână doar cu sportivi brăileni

 

Nu doar Darrel Bowie și Joseph McClain, cei doi jucători implicați în scandalul de sâmbătă spre duminică noaptea, ar putea lua în calcul despărțirea de Cuza Sport Brăila. Și ceilalți trei americani din lotul echipei, dintre care unul aflat la al doilea sezon la Brăila, ar putea să ia în considerare plecarea din România.

”Sper ca jucătorii mei să își revină din punct de vedere psihic după incidentul la care au asistat. Asta este tot ce mă interesează acum. În urma acestui eveniment vom solicita FRB amânarea etapei de Cupa României, având în vedere că și ceilalți jucători sunt afectați psihic de acest eveniment nefericit”, a spus Mircea Totolici.

Ambasada SUA a transmis, duminică, agenţiei News.ro că „a luat cunoştinţă de acest caz şi urmareste îndeaproape incidentul”.

 

Firul evenimentelor – După 21 de ore de la atac, poliția nu a reținut niciun suspect!

 

Este vorba despre Darrel Bowie și Joseph McClain, ambii americani au semnat în acest sezon cu clubul de baschet brăilean Cuza Sport. Tinerii și-au petrecut frumos o bună parte din seară, alătui de colegii din lot.

Din nefericire, masa la care erau sportivii se afla foarte aproape de cea a agresorilor. La baza conflictului se pare că a stat naționalitatea celor doi jucători, care ar fi artas imediat atenția atacatorilor.

Cei doi se pare că nu i-ar fi provocat pe agresori, din contră, martorii au declarat ca sportivii obișnuiau să vină la terasă, comportamentul lor fiind unul civilizat de fiecare dată.

Scandalul a pornit după ce un individ din anturajul lui Dasaev l-ar fi lovit cu pumnul în cap pe unul din jucători, fără niciun motiv, spun martorii. Ceea ce a urmat este greu de relatat în cuvinte, atacatorii împărțind pumni și picioare tuturor celor care le ieșeau în cale.

Încercând să scape din această busculadă, Bowie și McClain au fugit spre toaletă, dar atacatorii i-au urmat. Aici, cei doi sportivi de origine americană au fost lăsați într-o baie de sânge, după ce agresorii le-au aplicat mai multe lovituri de cuțit.

Agresorii au reușit să părăsească clubul până la sosirea echipajelor de Poliție și Jandarmerie. Din fericire, în spațiul în care s-a produs evenimentul sunt camere de supraveghere, iar filmările au fost ridicate pentru a fi analizate și a stabili cu exactitate cine sunt agresorii.

McClain a fost înjughiat în torace și în picior, a fost operat, iar acum starea lui e stabilă. Bowie este însă sub observație. A fost înjughiat în abdomen, iar colonul i-a fost înțepat în trei locuri, dar mai are tăieturi și pe față și în zona gâtului. Medicii brăileni au intervenit chirurgical și în cazul lui, iar acum tânărul se află internat sub supraveghere la Spitalul Floreasca, din capitală.

Agresorii sunt căutați și acum, la aproximativ 21 de ore de la producerea atacului, aceștia fiind acuzați printre altele și de dublă tentativă de omor.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry