8 victime, dintre care 3 persoane incarcerate

8 victime, dintre care 3 persoane incarcerate

 UPDATE: 9 victime au fost transportate la spital, dintre care 3 sunt in stare critica. Soferita care a provocat accidentul, in varsta de 59 de ani si fiul sau de numai 15 ani se lupta intre viata si moarte. Copilul a fost bagat de urgenta in operatie, in stare foarte grava, medicii fiind rezervati asupra sanselor de supravietuire.

 

Este bilantului unui cumplit accident rutier produs in aceasta dimineata pe DN2B la iesirea din localitatea Baldovinesti.

Din primele cercetari se pare ca soferita unui autoturism Volkswagen Golf, in varsta de 59 de ani, ar fi adormit la volan. Aceasta a parasit directia de mers, intrand pe contrasens si lovind frontal un autocar inmatriculat in Ucraina. Incercand sa evite impactul, soferul autocarului a iesit de pe drum, lovind acostamentul de cale ferata.

 

 

Pentru eliberarea victimelor a fost necesara interventia unui echipaj de Descarcerare ISU Dunarea Braila si 4 ambulante SAJ. La fata locului a fost chemata si o autospeciala cu apa si spuma. Datorita faptului ca victimele au suferit rani usoare, nu a fost activat Planul Rosu de interventie.

Din cele 53 de persoane implicate in accident, 8 au fost transportate la spital in vederea efectuarii de analize medicale amanuntite. Sase dintre victime sunt turisti aflati in vacanta si 2 persoane ranite, din autoturismul care a provocat accidentul. Starea ranitilor este stabila, acestia urmand sa fie externati in zilele urmatoare, dupa finalizarea investigatiilor medicale.

 

 

Restul pasagerilor ucrainieni au fost transportati la Vama Giurgiulesti, cu ajutorul unor autobuze puse la dispozitie de SC Braicar SA. De acolo vor beneficia de transport extern pentru a ajunge la destinatie.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry