HC Dunarea s-a intalnit cu suporterii! Emotii, galerie foto si multe autografe

HC Dunarea s-a intalnit cu suporterii! Emotii, galerie foto si multe autografe

 

 

Poate nu sunt multe lucruri care sa ne faca sa ne mandrim ca suntem braileni, insa jucatoarele de la HC Dunarea reusesc sa ne umple inima de fiecare data, cu mandrie, cu respect pentru munca lor si cu recunostinta faptului ca duc cat mai departe numele orasului Braila.

Duminica, echipa s-a intalnit cu suporterii in cardul unui eveniment festiv, de prezentare, unde au facut poze, au impartit autografe si au acordat diplome junioarelor. Manifestarea a avut loc intr-o zona special amenajata din Braila Mall, cu ajutorul Consiliului Judetean Braila si a Primariei Braila.

Junioarele au profitat de un mic teren special amenajat si s-au distrat impreuna cu prietenii aruncand la poarta, sub atenta supraveghere a parintilor si bunicilor. La sfarsitul ceremoniei de acordare a diplomelor, fetitele au servit tort si suc, surprize puse la dispozitie de organizatori.

Jucatoarele de la HC Dunarea au fost asaltate de suporteri, de toate varstele, cu care au facut sute de poze si au impartit tot atatea autografe. Fetele s-au distrat impreuna cu junioarele si chiar au intrat in jocul lor, incercand sa apere cate un gol.

 

 

Galerie foto AICI!

Vino la Dunarea Braila pentru a face performanta!

Handbal Club Dunarea Braila organizeaza actiuni de selectie pentru grupele de junioare ale clubului, pentru fete nascute in anii 2006 – 2007 ; 2008 – 2009 ; 2010 -2011.

Programata in incinta Salii Polivalente ”Danubius” Braila, preselectia are loc in zilele de luni si miercuri intre orele 19:00 – 20:00, incepand cu 01 ianuarie 2018.

Pentru participarea la actiunile de selectie, copii trebuie sa aiba asupra lor echipament sportiv, o copie dupa certificatul de nastere si o adeverinta medicaladin care sa reiasa ca fetita este apta pentru sport.

 

 

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry