Angajatii Braicar refuza sa semneze contractul colectiv de munca

Angajatii Braicar refuza sa semneze contractul colectiv de munca

 

 

Un comunicat de presa, menit sa aduca prejudicii de imagine conducerii societatii, a fost lansat de catre Sindicatul LIBER TRANSLOC Braicar, pe data de 8 iunie, anul curent.

Angajatii acuza faptul ca nu a fost semnat un protocol in care sa se arate punctele conciliate in sedinta desfasurata la ITM Braila, precum si cele ramase in divergenta.

Luni 04.06.2018 Conducerea SC BRAICAR SA Braila a inaintat un Proces Verbal prin care spune ca s-au incheiat negocierile si trebuie semnat CCM, Sindicatul LIBER TRANSLOC nu a fost de acord, (deoarece ar fi tebuit un protocol in care sa se arate punctele conciliate in sedinta desfasurata la ITM Braila precum si cele ramase in divergenta). Acest fapt a dus la redactarea acestui protocol si inaintarea lui catre Conducerea BRAICAR SA Braila in data de 06.06.2018, Sindicatul asteptand inca un raspuns la acest protocol”, se arata in comunicatul semnat de presedintele sindicatului, Marian Mihaila.

Totul ar fi fost perfect daca se opreau aici, insa liderii sindicatului au incercat sa induca in eroare opinia publica, sustinand in finalul comunicatului, faptul ca Braicar urma sa puna la dispozitia PSD-ului autobuze pentru mitingul, care a avut loc la sfarsitul saptamanii trecute, in capitala.

Se pare ca Directorul SC BRAICAR SA Braila este mai preocupat de mitingul PSD din Bucuresti decat de salariatii Braicar SA si cu atat mai putin de calatorii braileni pregatind autobuze care vor fi scoase din traseu pentru transportul participantilor la miting”, se precizeaza in comunicat.

 

 

Societatea Braicar NU a contribuit cu absolut nimic, la mitingul PSD

Din informatiile noastre, cele aproximativ 500 de persoane din Braila, care au participat la mitingul PSD, s-au folosit pentru deplasarea catre capitala, atat de autoturismele proprii cat si de autocare, inchiriate de la firma Transmarian.

In urma acuzatiilor aduse conducerii societatii am luat legatura cu liderii sindicatului Transloc, care au marturisit ca “informatiile din comunicatul de presa transmis de ei, nu mai sunt de actualitate”, cursele spre Bucuresti fiind anulate.

Totodata, acestia ne-au confirmat faptul ca nici pana la acest moment, angajatii nu au semnat contractul colectiv de munca.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry