Cand lipsesc cei sapte ani de acasa, un dosar penal te aduce pe calea cea buna

Cand lipsesc cei sapte ani de acasa, un dosar penal te aduce pe calea cea buna

 

 

Un grup de tineri, iesiti sa se racoreasca in miez de noapte, au ales sa se plimbe prin Gradina Publica. Pentru inceput, totul parea perfect, erau singuri in parc si puteau sa se distreze in voie. Dupa o vreme insa, au aparut tantarii, iar tinerii nu au stat o secunda pe ganduri si au incins un foc de tabara, chiar in incinta foisorului din Gradina Mare.

Totul s-a petrecut in noaptea de vineri spre sambata, cand parcul era gol, iar tinerii au crezut ca vor scapa de repercusiuni. Din fericire, ceea ce se putea transforma intr-o tragedie, daca intreg foisorul era cuprins de flacari, a luat sfarsit la interventia politistului local, care isi desfasura activitatea in zona.

Cei patru tineri, cu varste cuprinse intre 16 si 22 de ani, si-au motivat fapta spunand ca vroiau sa se apere de tantari si s-au gandit ca pot aprinde un foc in foisor. In urma actiunii lor a ars o bucata din mocheta care acopera podeaua foisorului, existand insa riscul ca focul sa se extinda in restul foisorului. Dupa efectuarea verificarilor, cei patru au fost predati unui echipaj al IPJ Braila, in vederea continuarii cercetarilor pentru comiterea infractiunii de distrugere.

Focul a fost stins de catre politistii locali, fara a fi nevoie de interventia pompierilor.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry