Apelul unei mame îngrijorate: ”Domnule primar vă rugăm din suflet(…)Nu vreau pentru copilul meu să stea la colțul blocului sau la pariuri cu țigara în mână”

Apelul unei mame îngrijorate: ”Domnule primar vă rugăm din suflet(…)Nu vreau pentru copilul meu să stea la colțul blocului sau la pariuri cu țigara în mână”

 

 

Părinții din Brăila au sărit în ajutorul echipei de baschet Cuza Sport. Aceștia îi cer primarului Marian Dragomir să salveze echipa.

DOMNULE PRIMAR VĂ RUGĂM DIN SUFLET, pentru noi, NU lăsați să dispară baschetul în Brăila! Nu vreau pentru copilul meu să stea la colțul blocului sau la pariuri cu țigara în mână. Nu vreau să se “îndoape” la fast food. Vreau un copil sănătos. Și de 4 ani de baschet, rezultatele bune se văd”, a postat o mămică pe Facebook.

Cuza Sport, echipa care a pus baschetul brăilean pe harta competițiilor, o echipă care la început de sezon a plecat cu șanse mari de a aduce renume sportului brăilean, acum se luptă pentru supraviețuire.

Problemele financiare au făcut ca jucătorilor să nu le fie achitate contractele, iar jucătorii străini au ales să plece.

Tot lipsa unui buget corespunzător pentru Liga Națională, unde toate echipele au cel puțin câte patru jucători străini în lot, au dus la imposibilitatea de a mai aduce alți baschetbaliști valoroși în locul celor indisponibili, și, mai mult, plecarea și a celor care erau valizi.

Salvați echipa! Salvați baschetul brăilean! Salvați Cuza Sport! Puneți banii jos alături de declarațiile frumoase! Arătați că vă pasă de o echipă care strânge brăilenii în Sala Polivalentă, pentru că responsabilitatea sportului de mâine este azi pe umerii noștri!

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry