Atentie: Intersectie semaforizata!

Atentie: Intersectie semaforizata!

 

 

Una din cele mai intens circulate intersectii din Braila se bucura acum de semaforizare. “Crismilver Prod Serv”, firma castigatoare a licitatiei a montat deja semafoarele, acestea urmand sa functioneze o perioada pe culoarea galben intermitent, pentru a obisnui participantii la trafic cu noile reguli.

“Este o intersectie periculoasa din pricina faptului ca toti soferii forteaza intrarea. Suntem toti grabiti la volan si daca nu stapanesti bine masina se ivesc si neplaceri. Luna trecuta am fost tamponat de un sofer care a fortat la stop si mi-a atins bara din spate. Aproape o luna de zile am umblat dupa acte la firma de asigurare pana am rezolvat tot. Acum, la semafor nu mai au ce sa forteze ca raman fara carnet!”, ne-a declarat Nicusor Vasile, sofer la o firma de distributie din Braila.

Cu toate ca lucrarea, in valoare de 51.003,4 lei cu TVA a fost mult intarziata de avizele celor de la Electrica si Distrigaz, soferii considera ca asteptarea a meritat, tinand cont de faptul ca acum se poate circula civilizat in aceasta intersectie.

“Semafoarele de la Apollo au fost montate inainte de Paste si au functionat pe culoarea intermitent pana acum. Astazi este prima zi in care semafoarele functioneaza in mod normal. Acestea vor fi monitorizate in vederea fluidizarii traficului si daca se constata ca va fi nevoie, vor fi resetate pentru a intra in concordanta cu celelalte semafoare”, a declarat primarul Marian Dragomir.

Administratia locala doreste ca, prin intermediul semaforizarii intersectiei de la Apollo cu Dorobanti numarul accidentelor rutiere produse in acesta zona sa scada considerabil, iar traficul sa fie fluidizat, astfel incat circulatia pe  bulevardului Dorobantilor sa se desfasoare in conditii optime.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry