Bâlbe care ne costă bani! După ce s-au făcut achizițiile Ministrul Sănătății spune că DEZINFECTAREA străzilor NU ajută la combaterea virusului!

Bâlbe care ne costă bani! După ce s-au făcut achizițiile Ministrul Sănătății spune că DEZINFECTAREA străzilor NU ajută la combaterea virusului!

 

 

Nu există dovezi care să ateste eficiența dezinfectării străzilor (folosind dezinfectanți, produse de curățare, indiferent de metoda de aplicare) în combaterea COVID-19, transmit Ministerul Sănătății și Observatorul Român de Sănătate, în campanie de informare derulată în contextul pandemiei, după ce au obligat UAT-urile din țară să cumpere soluții speciale pentru dezinfectarea străzilor.

În ultimele două săptămâni, primăriile mai multor orașe, printre care şi Brăila, au început dezifectarea străzilor.

Acum 2 zile am fost inspirat și am făcut print screen cu lista produselor biocid pentru spălarea străzilor de pe site-ul Ministerului Sănătății. Azi v-ați sucit stimabililor?

– După ce solicitați primariilor PSD, PNL, etc. să cheltuie bani pentru combaterea COVID 19,

– după ce toți primarii indiferent de culoarea politică dezinfectează străzi,

– după ce presa prezintă la știri de săptămâni bune cum se dezinfectează străzile și trotuarele,

– după ce se dă o nouă Ordonanță Militară prin care ni se impune să dezinfectăm scările de bloc.

Nu ne transmiteți nici măcar o adresă prin care să vă cereți scuze și să spuneți că ne acoperiți costurile rezultate din incompetența voastră?”, le-a atras atenția primarul Marian Dragomir, guvernanților.

Primarii din toată țara, indiferent de culoarea politică au criticat dur bâlbâielile guvernanților care au lăsat găuri adânci în bugetele locale.

Când mai postați că și dezinfectarea scărilor de bloc, impusă prin Ordonanța Militară nu ajută la combaterea Covid 19?

După ce se termină epidemia? Am înțeles că nu vreți să aducem teste gratuite (prin donație) la Brăila , pentru că o să se testeze și se va afla adevarul, sau ca să aduceți voi pe bani, dar chiar așa, să vă faceți iar de râsul tuturor?

Doar că de această dată: DOMNULE MINISTRU “PROSTIA VOASTRĂ” ESTE PE SĂNĂTATEA NOASTRĂ!”, a atras atenția primarul Marian Dragomir.

Într-o astfel de criză, când prioritățile în cheltuirea banilor publici ar trebui să țină de sănătatea și siguranța cetățenilor, Guvernul României nu vine cu nicio explicație pentru contradicțiile, enunțate în ordonanțe militare, și cu atât mai puțin pentru acoperirea găurilor create în bugetele UAT-urilor din întreaga țară.

 

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry