Cadavrul unei femei a fost găsit la marginea orașului! Șoferul care a accidentat-o a fugit de la locul faptei!

Astăzi, 5 mai, în jurul orei 12:00, polițiștii din cadrul Biroului Rutier au fost sesizați cu privire la faptul că, pe strada Mecanizatorilor din municipiu, o femeie ar fi căzută pe stradă în urma unui accident rutier

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier și ai Serviciului Rutier s-au deplasat de urgență la fața locului pentru verificări specifice.

La fața locului s-a deplasat  și un echipaj al ambulanței, fiind constatat decesul femeii, în vârstă de 70 de ani, din Brăila. 

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că o autoutilitară, în timp ce se deplasa pe strada Mecanizatorilor, în apropiere de strada Petre Ciucă, ar fi lovit femeia în vârstă de 70 de ani, după care a părăsit locul evenimentului.

Polițiștii efectuează în prezent activități de căutare și verificare a autoutilitarei în cauză, în vederea identificării acestuia.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție sau a procurorului și se continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Potrivit informațiilor obținute in exclusivitate de Jurnalul de Brăila, șoferul care a omorât o bătrâna in zona fabricii Yazaki a fost prins de polițiști. După ce a lovit femeia de 70 de ani, individul a fugit de la locul accidentului.

Șoferul, în vârstă de 34 de ani, nu recunoaște săvârșirea faptei!

Este vorba despre un gălățean. Acesta a fost tras pe dreapta in orasul vecin, aflându-se la volanul unei dube – autovehiculul implicat in accidentul din Brăila.

Cel mai probabil, bărbatul va fi reținut pentru 24 de ore, urmând ca apoi sa fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventiva.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry