Chiriac îi răspunde lui Popa: ”Nu știu ce fumează liberalii, la București, de i-au dat și lui Popa! S-a prins de mantia lui superman și a ajuns în stratosferă!

Președintele Consiliului Județean, Iulian Chiriac s-a amuzat teribil după ce a citit comunicatul transmis de deputatul PNL, Alexandru Popa, în care, printre altele i se reproșează faptul că discursurile sale ar fi scrise de europarlamentarul Mihai Tudose.

”Păi este de râs! Nu știu ce fumează liberalii, la București, de i-au dat și lui Popa, sau poate au primit la Cireșu o autorizație mai specială, pentru cultivarea de plante medicinale.

Un lucru este clar, mini-deputatul s-a prins de mantia lui superman și au ajuns amândoi în stratosferă. Numai așa se poate explica cum liberalii, toți, în frunte cu Cîțu, ne vorbesc despre realizările lor. Care realizări? Se face mâne un an de când e în Parlament și nu și-au văzut decât propriile interese cu alegeri în PNL și schimbarea managerilor competenți pentru a-i înlocui cu clientela lor!”, a declarat președintele CJ, Iulian Chiriac.

Cât despre sistemele de irigații cu care se laudă PNL la Brăila, Chiriac a ținut să puncteze implicarea ministrului Agriculturii, Petre Daea, în toate aceste proiecte.

”Ei nu fac decât să continue proiectele PSD-ului! Păi vă reamintesc eu de câte ori a fost ministrul Daea în Brăila, iar dumneavoastră, jurnaliștii ați fost mereu invitați alături de dânsul, ultima dată chiar la canalele care deservesc sistemelor de irigații. Eu nu am văzut niciun ministru PNL să vină în județul Brăila și să acorde vreun interes acestor sisteme”, spunea ieri președintele Consiliului Județean, Iulian Chiriac.

Astăzi, Chiriac a revenit cu o postare pe Facebook, în care explică cine este deputatul Alexandru Popa, cum a ajuns el în Parlament, cu precizarea că va fi pentru ultima dată când va mai răspunde unor atacuri venite din partea ”șmecherului din Făurei”.

”Răspuns pentru Alexandru Popa sau, în termenii pe care îi știe cel mai bine, “o dedicație de la mine pentru Popa”. Cine e domnul Popa? Este deputățel PNL, bombardier și mare politician al Brăilei!

Mă tot provoacă domnul deputat de câteva săptămâni, aruncând cu declarații de tot râsul și jignindu-mă, în speranța că îi voi răspunde. Observ că îi place să-și vadă numele prin ziare, deși credeam că i-a ajuns experiența de la alegerile parlamentare, când toată țara a aflat că aici, la Brăila, urma ca “un bătăuș” sau “șmecherul Făureiului” să ajungă parlamentar. Așa au scris jurnaliștii!

Prima oară când m-a atacat, nu am spus nimic, însă, de data aceasta, am câteva chestiuni de precizat. Nu voi scrie foarte mult căci trebuie să și înțeleagă domnul deputățel.

Alexandru Popa îi confundă pe brăileni cu lăutarii atât de dragi. Nu înțelege că în politică e puțin diferit, că e pe voturi, nu pe vorbe goale și bani.

Nimeni nu crede, cel puțin cu sinceritate, că acele comunicate de presă semnate de Popa sunt și scrise de el. Să fim serioși! Am văzut cu toții cât de bine se pricepe la comunicare, așa că nu e cazul să mai argumentez. Cel mai bine ar fi să își concedieze consilierii care îl fac de râs și să dea banii la lăutari. Iese mai câștigat domnul deputățel!

În rest, deputățelul Popa poate spune orice, la fel ca Orban sau Câțu, colegii lui de partid. A trecut niște limite, semnând comunicate pline de jigniri și glume proaste, dar asta e! A aterizat în politică de prin alte locuri și îi ia ceva timp până se obișnuiește. Știu toți brăilenii ce l-a recomandat să fie primul pe lista PNL pentru Camera Deputaților!

Mai bine s-ar ocupa de problemele brăilenilor, că face Guvernul PNL, Guvernul lui Cîțu-Mîțu, praf țărișoara asta!

Să nu-și mai pună consilierii să îmi răspundă și el să semneze, că asta e tot ce am avut de zis. Nu va mai urma!”, a postat președintele pe pagina de Facebook.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry