Chiriac le-a pus gând rău cadrelor medicale care se poartă urât cu pacienții! ”Mizeriile” vor avea parte de o surpriză video în 2019

Chiriac le-a pus gând rău cadrelor medicale care se poartă urât cu pacienții! ”Mizeriile” vor avea parte de o surpriză video în 2019

 

 

Numărul mare de sesizări, pe care le-a primit atât spitalul cât și Consiliul Județean, cu privire la atitudinea cadrelor medicale față de pacienți, l-a determinat pe președinte să ia măsuri drastice. Iulian Chiriac dorește ca la început de 2019, spitalul să fie dotat cu camere video, astfel încât, fiecare sesizare a pacienților să poată fi verificată, iar cadrele medicale care greșesc, să fie trase la răspundere.

Chiar le mulțumesc unora dintre medici, marea majoritate, 90% sunt oameni cu suflet, oameni care pun suflet în ceea ce fac și sunt și unii asistenți. Mai avem de lucru, sunt câteva ”mizerii” pe acolo(folosesc cuvântul domnului Dănăilă) care ar trebui să lase locul unor oameni care au suflet bun și și-au ales această meserie pentru a-și ajuta semenii, nu pentru a-i schingiui, sau a le vorbi urât. Tocmai de aceea am luat hotărârea pentru la anu, din bugetul de dezvoltare, să punem camere de luat vederi pe fiecare hol. Eu nu cred că un om care muncește și își face treaba are vreo problemă că este urmărit de o cameră. Dar o mizerie de om, cred că o să țipe și prima oară or să țipe mizeriile, o să vedeți”, a declarat președintele Consiliului Județean, Iulian Chiriac.

 

 

Președintele a precizat că s-a rezolvat și problema materialelor sanitare și a medicamentelor după ce s-au făcut comenzile și pentru luna ianuarie, astfel încât din punct de vedere al tratamentului de urgență să nu fie nici un fel de problemă.

 

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry