Chiriac vrea să-și încheie mandatul cu 300 de km de covor asfaltic! Asta înseamnă ca în 2020 jumătate din județ să fie asfaltat!

Chiriac vrea să-și încheie mandatul cu 300 de km de covor asfaltic! Asta înseamnă ca, în 2020, jumătate din județ să fie asfaltat!

 

 

Planuri mari pentru ultima jumătate din mandatul actual! Președintele Consiliului Județean Brăila internționează să se implice mai mult în tot ceea ce ține de infrastructură și sănătate.

În ciuda faptului că nu dorește să mai sprijine UAT-urile în proiecte noi de cofinanțare, Chiriac intenționează să-și țină promisiunea de a asfalta 50 de km de drum județean pe an.

Sunt anumite UAT-uri care nu au finalizat aceste proiecte de cofinanțare și le vom continua în anul 2019. Diferența de bani, care a mai rămas în fondul de dezvoltare al județului Brăila va intra pe două domenii: infrastructură și sănătate. Avem deja demarate câteva DALI-uri pe drumurile județene pietruite, astfel încât să le aducem la nivel de asfalt și în 2019 sperăm să intrăm cu ele în partea de licitație, pentru execuție, și vom continua cu acordul cadru pentru reabilitarea drumurilor județene – în fiecare an – 50 de km. Eu sper să mă țin de acea promisiunea, ca la sfârșitul anului 2020, județul Brăila să aibă 300 de km de covor asfaltic – drumuri reabilitate, drumuri județene – din totalul de 605”, a precizat președintele CJ, Iulian Chiiriac. 

Chiriac a declarat că Brăila va beneficia de o aplicație care să poată fi folosită direct pe telefon, pentru a accesa în timp real informații despre starea drumurilor, după modelul Clujului.

 

 

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry