Conducerea clubului HC Dunărea a reușit prelungirea parteneriatului cu Al Dahra Agricost Insula Mare a Brăilei!

Al Dahra este specializat în cultivarea, producția și comercializarea hranei pentru animale și a mărfurilor alimentare esențiale și în gestionarea end-to-end a lanțului de furnizare. Cu o forță de muncă de 5.000 de angajați, Al Dahra are o prezență în peste 20 de țări și satisface peste 45 de piețe comerciale.

În România, Al Dahra deține compania Agricost, care operează cea mai mare fermă din Europa, Insula Mare a Brăilei. Al Dahra Agricost este principalul finanțator privat al Clubului de Handbal HC Dunărea Brăila și un partener loial al echipei.

Ieri am semnat contractul de parteneriat cu Al Dahra Agricost Insula Mare a Brăilei. Aceștia au venit mereu în spijinul clubului nostru și dorim sa le mulțumim pentru acest lucru. Ne bucurăm că avem alături de noi o companie cu un renume atât de mare și ne dorim cu toții un parcurs cât mai lung în EHF European League și ocuparea unui loc cât mai sus în clasamentul Ligii Naționale.

Mulțumim domnului director general Mihai Solomei pentru implicarea totală în cadrul acestui parteneriat”, a declarat președintele HC Dunărea Brăila, Caranica George.

Clubul se bucură astfel de susținerea financiară a celei mai mai companii agricole din Insula Mare a Brăilei, contractul fiind prelungit, cu ajutorul președintelui clubului HC Dunărea, pentru încă un an.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry