Consiliul Județean Brăila a aprobat astăzi rectificarea bugerată pentru Handbal Club Dunărea Brăila!

Echipa HC Dunărea Brăila va beneficia de o suplimentare a cotizației, din partea Consiliului Județean Brăila pentru anul 2020.

Proiectul a fost inițiat de Francisk Iulian Chiriac, președinte al Consiliului Județean Brăila, și a primit aviz favorabil din partea tuturor consilierilor județeni.

Dupa cum bine știți echipa s-a calificat în Grupele EHF și trebuie să suplimentăm bugetul, pentru că echipa va avea deplasări, una foarte grea în Krasnodar, în Rusia si încă două mai aproape, una în Ungaria și cealaltăîn Franța. Trebuie să suplinim banii pentru ca fetele să ne reprezinte cu cinste în această competiție”, a precizat președintele Consiliului Județean în cadrul ședinței de astăzi.

Proiectul de hotărâre privind modificarea Hotărârii Consiliului Județean Brăila nr. 45/13.02.2020 privind aprobarea contribuției bănești cu titlu de cotizație a Consiliului Județean Brăila la dezvoltarea activității sportive a Handbal Club “Dunărea” Brăila pe anul 2020- inițiat de domnul Francisk Iulian Chiriac, președinte al Consiliului Județean Brăila, a fost votat în unanimitate.

Doresc să mulțumesc domnului Francisk Iulian Chiriac, președinte al Consiliului Județean Brăila dar și tuturor consilierilor pentru acest vot de încredere. Avem trei deplasări importante și dorim să reprezentăm cu cinste Brăila și România, în compețiile care vor urma, a precizat presedintele HC Dunarea Braila, Caranica George Marius.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry