Cu coada între picioare! Așa a revenit primarul de la Cireșu în fața operatorului unic! Chiriac: ”Nu orice subiect se poate juca politic!”

  • După ce s-a făcut de râs, Popa Radu s-a sucit la 180°!

După intervenția Ministerului Fondurilor Europene, condus de liberalul Marcel Boloș, primarul Popa Radu, tatăl deputatul Popa Alexandru, a revenit la sentimente cu privire la implementarea serviciului de salubrizare în comuna Cireșu.

Cu coada între picioare, cum nu îi stă bine deloc unui primar aflat la al cincilea mandat, Radu Popa l-a desemnat pe viceprimarul Banică Sorin să gestioneze relația dintre operatorul de salubritate și populație. Ba mai mult, primarul a trimis în ultimul ceas lista operatorilor economici și a instituțiilor publice de pe raza comunei Cireșu, care ar urma să beneficieze de acest serviciu.

Președintele Consiliului Județean Brăila, Iulian Chiriac, i-a atras atenția primarului din Cireșu că nu orice subiect ”se poate juca politic”, în special cele care sunt pe cheltuiala brăilenilor.

”Radu Popa, primarul comunei Cireșu, a revenit cu picioarele pe pământ și a hotarât să nu mai fie singurul primar din județul Brăila care se opune implementării unui proiect european atât de important cum este “Sistemul de management integrat al deșeurilor”.

Nu am înțeles decizia inițială și de ce a ales această cale în condițiile în care vorbim de o chestiune extrem de serioasă, cu implicații la nivelul relațiilor cu Uniunea Europeană, nu despre ceva nesemnificativ și care poate fi transformat într-un subiect politic.

Oricum, este un lucru bun că a înțeles, chiar și în al doisprezecelea ceas. Nu orice subiect se poate juca politic și locuitorii din Cireșu nu meritau să fie singurii brăileni care nu beneficiază de serviciile operatorului unic de salubrizare!

În încheiere, vreau să le mulțumesc public tuturor primarilor brăileni, indiferent de partidul din care fac parte, pentru implicare! Le mulțumesc primarilor PNL pentru faptul că au înțeles că cel mai important este binele comunității, nu scandalul și, de foarte multe ori, chiar circul politic”, a transmis președintele Consiliului Județean, Iulian Chiriac.

În concluzie, mult zgomot pentru nimic! Cam tot ceea ce ne-au oferit liberalii din 2020 și până în prezent!

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry