Culoarea rosie a semaforului a devenit optionala!

Culoarea rosie a semaforului a devenit optionala!

 

 

Cam toate regulile de circulatie au devenit optionale in Braila. Nu mai semnalizam la schimbarea directiei de mers, nu ne asiguram cand plecam de pe loc, iar la intalnirea indicatorului STOP nu cred ca mai opreste nimeni. Poate doar masinile de scoala.

Insa ceea ce a surprins un brailean pe “podul de la Vulpea” este de-a dreptul inconstienta. Doi soferi mai tupeisti si probabil fara frica de moarte, au depasit coloana cu zeci de masini, care erau oprite la semaforul de la baza podului si si-au continuat in graba drumul.

Nu le-a pasat ca gestul lor ar putea produce o tragedie si fara sa poata macar sa se asigure, ca din fata lor nu s-au angajat deja in circulatie autoturismele care aveau prioritate la semafor, au traversat in graba podul.

Nu este primul caz de acest gen, iar imaginile surprinse de camerele de supraveghere din oras, monitorizate de Politia Locala, demonstreaza faptul ca circulatia in Braila este scapata de sub control.

 

 

Facem apel catre Politia Rutiera sa aiba in vedere zonele aglomerate din oras, dar si din afara lui, unde frecvent sunt incalcate regulile de circulatie, astfel incat sa putem preveni eventualele accidente rutiere.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry