Cuza Sport joacă joi în CLM! Liberalii fac galerie, însă fluierul este la social-democrați!

Cuza Sport joacă joi în CLM! Liberalii fac galerie, însă fluierul este la social-democrați!

 

 

Echipa de Ligă a baschetului brăilean va juca joi, 29 noiembrie, meciul decisiv în fața consilierilor locali. Social-democrații vor decide dacă proiectul privind rectificarea bugetară, prin care clubul de baschet ar urma să primească 180 de mii de lei, va intra pe ordinea de zi. Apoi, tot ei, pentru că au majoritate, vor decide dacă Brăila va avea sau nu echipă, în Liga Națională.

Am reușit să avem sprijinul unui grup de consilieri locali, prin care vom depune astăzi la secretariatul Primăriei Municipiului Brăila un proiect de hotărâre privind rectificarea bugetară către Cuza Sport și suplimentarea cu acești 180 de mii de lei”, a mărturisit Mircea Totolici, făcând referire la grupul de consilieri liberali din cadrul Consiliului Local Municipal.

Totolici a făcut apel către politicienii din Brăila pentru a susține sportul și echipa de baschet. Președintele Cuza Sport a atras atenția asupra faptului că singurii care au de suferit în urma acestor dispute sunt copiii Brăilei.

Rog în continuare factorii de decizie politică din oraș să treacă peste anumite ambiții personale, peste anumite contre, care inevitabil au apărut în urma nerespectării promisiunilor făcute și să înțeleagă că în spatele oricărui proiect sportiv stau copii, stau copii din Brăila, care își doresc sport și își doresc o viață sănătoasă”, a declarat Totolici.

În ciuda faptului că a primit ajutorul liberalilor pentru a redacta proiectul de hotărâre care ar urma să intre pe ordinea de zi, Totolici a vrut să clarifice faptul că nici el, nici clubul pe care îl conduce, nu au afinități politice.

 

 

Totolici și Cuza Sport nu au trecut la PNL, nu au îmbrățișat factori politici. Cuza Sport este apolitic, doar că domnul consilier Ioniță este tatăl lui Mihnea Ioniță, component al primei generații Cuza Sport. A activat în cadrul clubului copilul domnului Ioniță timp de 7 ani, încununat cu loc trei pe țară la categoria U13. Parctic, această implicare, a domnului consilier Ioniță, este practic implicarea unui părinte față de ceea ce am făcut eu pentru copilul lui, un lucru pozitiv în dezvoltarea lui ca și om tânăr de succes”, a adăugat președintele Cuza Sport, Mircea Totolici.

 

 

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry