Crimă odioasă în Brăila! Barbatul, înjunghiat în stradă, s-a stins din cauza indiferenței!

Crimă odioasă în Brăila! Barbatul, înjunghiat în stradă, s-a stins din cauza indiferenței!

 

Budală s-a stins cu zile pentru că trecătorii au crezut că este beat! Atât victima cât și agresorul au fost amendați cu puțin timp înainte de producerea tragediei, pentru deranjarea liniștii publice!

 

 

Duminică, în jurul orelor 21.00, un bărbat, în vârstă de 41 de ani din Brăila, a fost înjunghiat mortal la intersecția străzilor Dumbrava Roșie cu Valea Călugărească. Victima se numește Mihai Stănică, zis „Budală”.

Crima s-a petrecut în poarta casei unui brăilean care locuia la intersecția străzilor Dumbrava Roșie cu Valea Călugărească din cartierul Brăilița. Proprietarul casei a ieșit din curte și, inițial, a crezut că bărbatul care zăcea în fața porții sale era beat. Când s-a apropiat de el a observat că acesta nu respira. La sosirea ambulanței, echipajul medical a constatat decesul bărbatului.

Se pare că acesta a avut un conflict cu un alt bărbat, în urma căruia acesta din urmă l-a înjunghiat în torace, provocându-i o rană gravă și o hemoragie mare.

Unul dintre suspecți a fost ridicat de polițiștii din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale de la domiciliu și a fost dus la sediul poliției pentru audieri.

Se pare că în jurul orei 18.20 polițiștii au fost solicitați să aplaneze un conflict în zonă, în urma căruia victima și suspectul reținut de polițiști au fost amendați pentru tulburarea liniștii și ordinii publice.

În cauză s-a întocmit dosar penal.

 

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry