Dr.Georgescu spune de ce a plecat Rodica Sin de la Spitalul Județean: ”Au dat-o afară că nu mai voia să semneze proiectele frauduloase ale președintelui local al partidului”

Dr.Georgescu spune de ce a plecat Rodica Sin de la Spitalul Județean: ”Au dat-o afară că nu mai voia să semneze proiectele frauduloase ale președintelui local al partidului”

 

 

Sindicatul ”Camera Medicilor” a formulat o scrisoare deschisă către conducerea Consiliului Județean prin care a transmis o serie de nereguli care datează încă de pe vremea lui Gheorghe Bunea Stancu.

Printre altele, dr.Octavian Georgescu a dezvăluit motivul pentru care a fost înlăturată de la conducere managerul Rodica Sin.

”Și ca o paranteză: știți când a mers spitalul bine?  Pe vremea doamnei ec. Rodica Sin, care a preluat un spital falimentar de la comunistul Dr. Mihailescu Ștefan care a lăsat-o cu cheltuieli de personal de 89% și care cu acceptul nostru, al doctorilor, prin restructurare de personal (și nu a fost criză în spital, a fost criză în PSD) a adus cheltuielile de personal la 65%. Au dat-o afară că nu mai voia să semneze proiectele frauduloase ale președintelui local al partidului(n.r. la acea vreme, Gheorghe Bunea Stancu)”, se arată în scrisoare.

În continuare se vorbește despre o serie de contracte care în opinia sindicaliștilor nu au adus beneficii spitalului, mai mult, aceștia consideră că sănătatea, din toate județele învecinate cu Brăila, a devenit o victimă a intereselor politice.

Primul tun tras de fraudulosul d-tale mentor cu sprijinul doamnei “de Plopu”, ex ministru dr. Bartoș și ultimului Director comunist al spitalului, a fost căpușarea Spitalului Județean de către Medcenter, unde dumneata ai fost, de la început, Director zonal. Prestația acestui laborator și la această dată este îndoielnică. De altfel întreaga zonă, Focșani, Brăila, Buzău a fost victima intereselor politice din sănătate, în această zonă( pe lângă altele – medalert.ro – 20 oct. 2014)”, se arată în textul transmis de sindicaliști.

Dr.Octavian Georgescu a mărturisit că nu mai vede posibilă revenirea la o situație de normalitate, în ceea ce privește desfăsurarea în condiții optime a actului medical.

Al doilea tun a fost căpușarea spitalului de către firma tovarășului d-voastră de partid, încă din vremea lui Bădălan care consideră că mâncarea bolnavului este la fel ca cea a militarului în termen (mâncare proastă la prețuri…. de partid)

Al treilea tun a fost externalizarea pazei spitalului către alți clienți ai partidului. Adio securitate, dar ați pus Sanitas-ul să puna afișe: “Nu agresați cadrele medicale”……Suntem liniștiți !, ha,ha,ha – vezi pozele cu aurolacii.

De vreo doi ani managerii deștepți și integrii moral din țară (în special din Ardeal) au început să renunțe la externalizări, pentru că s-a dovedit că nu au fost decât soluții ale “baieților deștepți (corupți)” din partid, prin care unitățile sanitare au fost spoliate de fonduri.

La Brăila revenirea la o situație normală este aproape imposibilă pentru că fraudulosul fost președinte CJ și mentor al dumitale(n.r. Gheorghe Bunea Stancu), a avut grijă să distrugă și laboratorul și bucătăria spitalelor. Și spun spitalelor pentru că, tot el, a distrus niște unități medicale bine puse la punct din dorința de a crea un “mamut” greu de gestionat, dar unde firmele de construcții, controlate de el, să se poată desfășura”, au relatat în scrisoare sindicaliștii de la ”Camera Medicilor”.

 

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry