Dragomir: ”Cetățenii municipiului de la bloc vor plăti apa de ploaie a boierilor liberali, care au adevărate palate”

Dragomir: ”Cetățenii municipiului de la bloc vor plăti apa de ploaie a boierilor liberali, care au adevărate palate”

 

 

Primarul municipiului Brăila, Marian Dragomir, a explicat în cadrul conferinței de presă, faptul că administrația locală nu este dispusă să acorde din bugetul local ajutoarele financiare prevazute de ”Legea Varga”. Edilul a declarat că va cere Ministerului de Finanțe alocarea sumelor necesare pentru acordarea compensațiilor.

Noi așteptăm acum, ca cei care au inițiat acest demers să inițieze unul nou, prin care să ne aloce și sursa de finanțare. Primăria municipiului Brăila va solicita la Ministerul Finanțelor sumele respective de bani. Dacă acestea nu vor fi alocate, vom discuta atunci”, a explicat Marian Dragomir.

Primarul a glumit pe tema eliminării taxei pe apa de ploaie, declarând că brăilenii, care locuiesc la bloc, vor ajunge să plătească apa de ploaie a liberalilor care dețin proprietăți uriașe.

Dacă ar fi să fac o glumă cam nesărată, aș putea să spun că toți cetățenii de la bloc vor plăti pentru palatele liberalilor, deoarece aceștia au adevărate vile și noi toți, cei care locuim la bloc, va trebui să plătim apa de ploaie pentru palatele liberalilor. Dacă facem o comparație, vom putea vedea câți lideri social-democrați locuiesc la casă în municipiul Brăila și câți lideri liberali locuiesc la bloc și la casa. Atunci o să aveți o situație foarte interesantă, prin care cetățenii municipiului de la bloc vor plăti apa de ploaie a boierilor liberali, care au adevărate palate”, a declarat primarul Marian Dragomir.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry