DROGAȚI la volan! Doi tineri au fost depistați, în Brăila, în timp ce conduceau sub infuența drogurilor!

.

Un brăilean și un tulcean, ambii opriți în trafic, au ieșit pozitivi la DrugTest, sâmbăta trecută, în cadrul raziilor efectuate de Poliția Rutieră.

La data de 20 martie a.c., în jurul orei 20.45 polițiști din cadrul Biroului Rutier l-au oprit în trafic, pe un bărbat de 35 de ani, din municipiul Brăila, în timp ce conducea un vehicul pe strada Chișinău. Acesta a fost testat atât cu aparatul etilotest, cât și cu aparatul DrugTest, la aparatul DrugTest rezultatul fiind pozitiv. Bărbatul a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice.

Pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe.

La aceeași dată, în jurul orei 21.30 polițiști din cadrul Biroului Rutier l-au oprit în trafic, pe un tânăr de 22 de ani, din județul Tulcea, în timp ce conducea un vehicul pe strada Hipodrom, din municipiul Brăila. Șoferul a fost testat atât cu aparatul etilotest, cat si cu aparatul DrugTest, la aparatul DrugTest rezultatul fiind pozitiv. Acesta a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice.

Pe numele tânărului a fost întocmit dosar penal si se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry