Editorial: Revoluția modernă, pentru că ne-am săturat de gaze!

Editorial: Revoluția modernă, pentru că ne-am săturat de gaze!

 

 

Ceea ce s-a întâmplat în acest weekend, eu consider că a fost cea mai puternică revoluție de la ’89 încoace. Cu toate astea, refuzul de a merge la vot a continuat să fie înțeles greșit, probabil intenționat.

Oamenii, care au ales să nu participe la acest referendum, nu au făcut-o pentru că susțin mișcarea LGTB ci pentru că s-au săturat să fie mințiți. S-au săturat să fie gazați și bătuți atunci când protestează! S-au săturat de cei de la putere, dar s-au săturat și de cei care nu fac opoziție. Eșecul acestui referendum este strigătul românilor care s-au săturat!

Printre greșelile care s-au produs la acest referendum putem să începem cu formularea întrebării pe buletinul de vot. Nu poți să vii cu o astfel de aberație, să chemi românii la urne și să te aștepți ca BOR să valideze referendumul. A urmat o campanie mult prea agresivă, care i-a făcut pe oameni să se întrebe și mai mult asupra intențiilor care au stat în spatele acestor alegeri.

Colac pe pupăză, Liviu Dragnea, liderul PSD, s-a folosit de referendum ca punct de reper pentru toate acțiunile politice următoare – remaniere, CEx, etc. inducând ideea că aceste alegeri ar avea o influență asupra deciziilor pe care le iau social-democrații.

Politizarea referendumului nu a fost facută doar de PSD. Am văzut, și nu numai în Brăila, politicieni de la toate partidele cum au susținut ei familia tradițională, unii folosind chiar poze cu mesaje discriminatorii.

Ați încercat și reușit, în ultima lună, să ne manipulați asupra unei probleme care nu există! Ați cheltuiut atât de mulți bani pentru NIMIC, încât l-aș chema pe Țepeș să vă pună acolo unde vă este locul! Să nu uităm că minoritatea LGBT rămâne fără parteneriat civic în continuare, adică cu mai puține drepturi decât în țările unde s-a votat și pentru familia tradițională. Acești oameni nu au cerut nimic. De ce să încerc să le iau niște drepturi pe care NU LE AU și să cheltui peste 163 de milioane de lei?

Faptul ca Biserica s-a implicat politic în acest referendum nu a fost decât un duș rece pentru ei, care i-a trezit din visul ală frumos în care credincioșii și oamenii cu frică de Dumnezeu ascultau ce le spunea popa și primarul.

Mai mult, se dovedește încă o dată faptul că oamenii de la țară nu ies la vot decât dacă au ceva de câștigat. Este poate pentru prima dată când prezența a fost mai mare în municipii decât la sat. Credeți că tăranii susțin homosexualii? Nici vorbă! Ei și-au dat seama că problemele lor nu au nicio legătura cu acest referendum.

De partea cealaltă, eu nu consider că eșecul referendumului este o victorie a taberei #boicot. Oamenii simpli de la țară, care nu au Samsung Galaxy S9, Iphone și Facebook, habar nu au de haștagurile voastre! Ei au probleme reale! Au rămas fără porci cu 2 luni înainte de Crăciun!

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry