Ene Tache s-a stins din viata, dupa o lupta cumplita cu boala

Ene Tache s-a stins din viata, dupa o lupta cumplita cu boala

 

Cel care ne invata odata ca in fata autoritatilor nu trebuie sa mergem cu capul plecat, ci sa stam drepti. Cel care ne spunea ca noi, poporul, avem dreptul sa tragem la raspundere alesii nostri, un om care a luptat mai mult singur in opozitie, la vremea lui, a plecat ieri dintre noi.

Ene Tache, General de Brigada in rezerva, a fost consilier municipal din partea Partidului Poporului-Legea Cojocaru in perioada 2012-2016. Acesta s-a stins din viata in urma unei boli necrutatoare, care l-a impiedicat in ultima perioada de mandat sa participe activ la viata politica si administrativa.

”General de Brigada (rz.) ENE TACHE, fost comandant al Regimentului 25 Artilerie  Oituz si ulterior al Brigazii 25 Artilerie, a parasit aceasta lume, urcand sa completeze Oastea strajerilor ceresti. In aceste momente grele si pline de tristete transmitem un gand de alinare si mangaiere familiei indoliate. Sa-i fie lumina lina !” se arata intr-un mesaj postat de fostii lui colegi pe Facebook.

Trupul neinsufletit se afla depus la Capela Militara “Sfintii Martiri Brancoveni”, iar slujba de inmormantare va avea loc maine, 27 aprilie, inecpand cu ora 12:00.

 

 

In arhiva colegilor de la MegaTV am gasit emisiunea “In fata dumneavoastra”, din data de 23 octombrie 2013, emisiune la care l-am avut invitat pe Ene Tache.

Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry