Explozie puternică în Viziru! Rămași cu mâna goală, hoții care au aruncat în aer un bancomat vor sta după gratii!

Explozie puternică în Viziru! Rămași cu mâna goală, hoții care au aruncat în aer un bancomat vor sta după gratii!

 

 

Sărăcia din satele românești împinge la gesturi extreme, iar românii au demonstrat de-a lungul istoriei că pot fi inventivi la nevoie.

Noaptea trecută, un grup de tineri a pus la cale un plan pentru a se îmbogâți rapid și fără prea mult efort. Aceștia s-au hotărât să fure banii din bancomatul aflat în localitatea Viziru, județul Brăila. Până aici totul era plănuit foarte bine, singura problemă a fost aceea de a scoate efectiv banii din bancomat. Unul dintre suspecți a venit atunci cu ideea de a arunca în aer peretele pe care era amplasat aparatul. Pentru a produce o explozie suficient de puternică, tinerii au recurs la o butelie plină cu gaz.

După cum s-a văzut pe camerele de supraveghere, un bărbat a oprit mașina în fața fostei bănci, unde se afla bancomatul, și, cu ajutorul unei butelii, a creat explozia ce ar fi trebuit să distrugă aparatul. După explozie, a intrat înăuntru, s-a uitat în jur cu lanterna, iar după circa două minute au plecat. Bancomatul nu a fost spart, iar hoții nu a furat nimic.

Vecinii care locuiau în zonă s-au speriat de bubuitura produsă în toiul nopții, care le-a zdruncinat serios geamurile.

Se pare că autorii tentativei de furt au fost identificați de camerele de supraveghere ale primăriei, instalate în zonă. Conform unor surse cei doi suspecți nu sunt din comuna Viziru.

Acesta nu este primul caz de acest gen în localitatea Viziru. Localnicii povestesc că în urmă cu 10 ani, când în clădirea respectivă își desfășura activitatea o bancă, hoții ar fi încercat și atunci să fure un seif. Planul lor a eșuat însă pentru că suspecții nu erau dotați cu utilajele necesare pentru a transporta o greutate atât de mare.

Tot localnicii ne-au povestit despre faptul că, doar în urmă cu câteva luni, în Însurăței, hoții ar fi încercat să fure bancomatul chiar din buricul târgului. Aceștia se pare că l-ar fi tăiat cu un flex, dar din cauza greutății aparatului au abandonat misiunea.

 

 

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry