Florin Cîrligea și-a anunțat candidatura la funcția de primar al municipiului Brăila!

În cadrul unei conferințe de presă, Partidul Alianța pentru Unirea Românilor și-a prezentat candidatul pentru funcția de primar al municipiului Brăila, în persoana lui Florin Cîrligea, președinte al Organizației Oamenilor de Afaceri din AUR Brăila.

Cîrligea spune că ar trata Primăria ca pe o societate comercială, care să meargă pe profit și la care cetățenii să fie acționari.

Candidatul AUR a vorbit și despre faptul că Brăila a ajuns un oraș depopulat, în care media de vârstă trece de ”prima tinerețe”.

”Am plăcerea de a vă anunța că îmi depun candidatura la <cel mai mare oraș din județul Ianca>, conform președintelui PNL, adică a municipiului Brăila, pentru a încerca de a dezvolta municipiul și de a schimba modul de abordare a dezvoltării economice a municipiului Brăila.

Economic, municipiul Brăila, are o subdezvoltare, ca să spun așa, cruntă, de mai mulți ani de zile și o depopulare masivă. Eu aș aborda Primăria ca o societate comercială, în care acționarii sunt cetățenii municipiului Brăila. Ei dictează, ei hotărăsc!

Probabil că unii au fost încântați că s-au făcut bulevardele, ok. Foarte bine că s-au făcut, foarte bine că s-a asfaltat, nimeni nu spune că nu este bun acest lucru, dar eu văd din altă perspectivă dezvoltarea orașului Brăila.

Aș vrea ca pe străzile și bulevardele făcute, în anii următori, să vedem încă familii cu copii, bunici cu copii și nu doar persoane trecute de prima tinerețe. O mare problemă a municipiului Brăila este depopularea masivă”, a declarat Florin Cîrligea, candidatul AUR pentru primăria municipiului Brăila.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry