Forfotă în PSD! Paul Stănescu și Neacșu Marian vin la Brăila! Social-democrații își aleg azi președinții!

Forfotă în PSD! Paul Stănescu și Neacșu Marian vin la Brăila! Social-democrații își aleg azi președinții!

 

 

Astăzi, de la ora 16.00, au loc alegerile în organizația municipală a PSD Brăila, iar de la ora 18.00 vor avea loc alegerile pentru conducerea organizației județene.

Este pentru prima oară, cel puțin în ultimii doi ani, când primarul municipiului Brăila, Marian Dragomir și-a manifestat public și vehement poziția față de, încă liderul PSD, Liviu Dragnea.

Organizația PSD Brăila a hotărât că este nevoie de o discuție în Comitetul Executiv Național pentru a readuce starea de dialog și normalitate în PSD. Semnătura d-lui președinte Ion Rotaru pe scrisoarea colegilor noștri reprezintă voința organizației PSD Brăila. Direct și tranșant ca de fiecare dată, susțin că este necesară o nouă abordare în PSD, iar cei care au evitat dialogul trebuie să plece, pentru a nu ajunge să fie scoși pe ușa din dos.

PSD nu este partidul unui om și va redeveni partidul unei echipe. Domnule Liviu Dragnea, viitorul PSD va fi fără implicarea dvs. în conducerea partidului. Avem nevoie de un lider puternic, serios, carismatic, un om al dialogului și conducerii participative.

57% – scorul PSD obținut în Municipiul Brăila la alegerile din 2016 demonstrează implicarea fiecarui membru, performanța echipei de la Brăila și ne obligă să luăm în timp util toate măsurile, pentru ca faptele noastre, de la nivel local, să nu fie puse în umbră, de gafele de la nivel național.

Dialogul și respectul reciproc reprezintă forța PSD Brăila. Voi rămâne membru PSD și voi lupta în interiorul partidului, pentru ca valorile social democrate să fie respectate”, a declarat Marian Dragomir, vicepreședinte PSD – Organizația Județeană Brăila.

Surse oficiale din cadrul PSD ne-au informat aspura faptului că la alegerile de astăzi vor participa vicepreședintele Paul Stănescu și secretarul general al PSD, Neacșu Marian.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry