Galerie Foto: Nicu Alifantis a primit, in aplauze, titlul de cetatean de onoare al Brailei!

Galerie Foto: Nicu Alifantis a primit, in aplauze, titlul de cetatean de onoare al Brailei!

 

 

Artistul Nicu Alifantis a fost desemnat cetatean de onoare al Brailei cu 23 voturi “pentru” si 1 “impotriva”, prin vot secret, in cadrul sedintei de Consiliu Local Municipal din data de 21 decembrie 2017. Propunerea a venit la initiativa liberalilor braileni, in frunte cu deputatul Vasile Varga.

Marele artist a primit miercuri titlul de cetatean de onoare al Brailei, in cadrul unei menifestari organizate de administratia locala, cu ocazia festivitatilor dedicate Zilelor Brailei.

La eveniment au participat atat consilieri locali, cat si primarul Marian Dragomir, alaturi de viceprimarii Doinita Ciocan si Alexandru Jantea. Din partea opozitiei au fost prezenti consilierii Adrian Tabarac, Sorin Ionita, Petrica Popa, dar si deputatul liberal Antoneta Ionita.

„Cetatean de Onoare al Brailei” este un titlu onorific acordat de Consiliul Local Municipal unei persoane a carei activitate sau existenta este legata in mod deosebit de viata municipiului sau pentru talentul si serviciile aduse Brailei.

Manifestarea a continuat cu premierea celor 100 de familii invitate pentru a sarbatori 50 de ani de casnicie. Astfel, cuplurile au primit din partea administratiei locale cate 500 de lei, de fiecare, cate o diploma si un buchet de flori.

{os-gal-24}

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry