HC Dunărea Brăila: ”Având în vedere răutățile venite pe linie de handbal cât și din mediul politic, rugăm cârcotașii să își vadă de propria sănătate!”

Conducerea clubului HC Dunărea a emis un comunicat de presă ca urmare a informațiilor apărute în mass-media, cu privire la starea de sănătate a unor jucătoare.

Mai precis, respectivele publicații au scirs că mai multe jucătoare ar fi fost testate pozitiv pentru noul coronavirus.

”Avand in vedere informatiile aparute in presa, dorim sa facem cateva precizari pentru fanii echipei si pentru iubitorii de handbal.

Conform regulamentului Cupei Romaniei Fan Courier, echipele participante in aceasta competitiei sunt obligate sa efectueze doua teste Covid 19.

Primul test a fost facut de catre echipa noastra in urma cu mai bine de 10 zile. In urma testelor rezultatele au fost negative. Conform programului stabilit de antrenor echipa a avut o perioada de recuperare si repaus individual.

In data de 31 august HC Dunarea Braila a efectuat al doilea set de teste obligatorii pentru participarea la Cupa Romaniei, rezultatele fiind asteptate in dimineata zilei de miercuri.

Multumim suporterilor care sunt alaturi de noi la bine, dar mai ales la greu. Ne dorim si speram sa va facem mandrii. Va promitem ca vom reprezenta cu mandrie judetul si orasul Braila atat in Europa cat si pe plan intern. Urmeaza un sezon greu dar nu imposibil de a avea rezultate remarcabile.

Avand in vedere rautatile venite pe linie de handbal cat si din mediul politic, rugam carcotasii sa isi vada de propria sanatate, de echipele pe care le conduc si in acelasi timp le multumim pentru grija pe care ne-o poarta”, se arată într-un comunicat transmis de conducerea Clubului HC Dunărea.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry