IMAGINI SOCANTE! Pericol pe Facebook – Pedofilii nu se feresc sa publice poze obscene: “Nepoata mea draga, la fel de buna ca maicasa aia stirba…”

IMAGINI SOCANTE! Pericol pe Facebook – Pedofilii nu se feresc sa publice poze obscene: “Nepoata mea draga, la fel de buna ca maicasa aia stirba…”

 

 

Facebook a pierdut controlul, atat in ceea ce priveste numaru de conturi false, cat si a celor care se ascund in spatele lor.

Si noi, la randul nostru am primit pozele si informatiile urmatoare de la parinti ingrijorati si socati de materialele pornografice infantile, care circula in mediul online.

Astfel, se face ca, un anumit Gelu Tudose, sau Gelu “Italianu” a postat pe pagina sa de facebook si pe mai multe grupuri, poze cu o fetita in ipostaze greu de imaginat pentru un parinte. Barbatul, care in mod evident sufera de tulburari grave, recunoaste ca fetita este chiar nepoata lui.

“Nepoata mea draga, la fel de buna ca maicasa aia stirba”… comenteaza individul, atatasand la postare si o poza cu copila, in timpul unui act sexual oral.

Nu putem spune cu siguranta ca pozele sunt reale, insa facem un apel catre cei care il cunosc pe acest individ sa anunte de urgenta organele abilitate. Daca aveti informatii care ar conduce la recunoasterea persoanei sau mai multe detalii despre fetita, va rugam sa va adresati inspectorilor de Politie, pentru a pune capat acestor abuzuri.

Facem precizarea ca barbatul in cauza a fost alertat deja, contul lui fiind inexistent la acest moment.

Totodata Jurnalul de Braila face apel catre parinti, sa aiba in vedere riscurile la care se expun copiii in mediul online. O simpla discutie, o verificare periodica a contului, sau stabilirea unui program fix pe care minorul sa-l petreaca in fata calculatorului, sub supraveghere, toate aceste lucruri pot preveni o tragedie!

{os-gal-9}

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry