Se contureaza echipa – Nicoleta Tudor 2 sezoane la Dunarea Braila

Se contureaza echipa – Nicoleta Tudor 2 sezoane la Dunarea Braila

 

 

Nascuta pe 26 noiembrie 1988, Nicoleta Tudor a mai jucat de-a lungul timpului la HC Otelul Galati, Corona Brasov, CSM Ploiesti, Magura Cisnadie si SCM Craiova.

Aceasta are in palmares doua medalii de argint in 2014 si 2018, una de bronz in 2015 dar si titlul de Campioana EHF din acest an.

Nicoleta Tudor este o jucatoare ce poate fi utilizata pe postul de inter stanga/inter dreapta dar si in aparare, ea urmand sa fie in acest sezon un stalp important in apararea Dunarii Braila.

Ma bucur ca am ajuns la o intelegere cu cei de la Dunarea Braila. Am mai lucrat cu unele dintre fetele din actualul lot si cu domnul profesor cu care am avut o colaborare foarte buna si sunt convinsa ca vom forma un grup unit. In primul rand trebuie sa muncim mult, Dunarea are un istoric frumos in spate iar noi trebuie sa il respectam si sa ducem mai departe traditia de a fi o echipa de top. Imi doresc sa fim sanatoase si prin munca si unitate cu siguranta vom aduce rezultate notabile. Nu imi place sa ma arunc in declaratii si prefer sa arat in teren ceea ce am pregatit si ceea ce pot”, a declarat interul Brailei, Nicoleta Tudor.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry