Încă un deces în Brăila! Pacientul avea 85 de ani, cu numeroase comorbidități!

Pentru limitarea răspândirii infecțiilor cu noul coronavirus, astăzi, 19.06.2020, la nivelul județului Brăila sunt monitorizate 1758 de persoane, aflate în izolare voluntară și 41 de persoane care se află în carantină institutionalizată.

Menționăm că 8.531 de persoane  au ieșit din autoizolare, la încheierea celor 14 zile și 1160 de persoane au primit avize epidemiologice de a ieși din carantină instituționalizată.

De asemenea, conform raportării DSP, de la începutul pandemiei, la Brăila 102 persoane au fost confirmate pozitiv cu virusul SARS-CoV-2, dintre care 35 au fost declarate vindecate și externate.

Având în vedere solicitările dumneavoastră privind confirmarea noului coronavirus în rândul personalului medical, precizăm că, la acest moment, este vorba despre 2 medici cardiologi, 5 asistenți, dintre care 4 pe sectia Cardiologie și 1 pe secția Medicină internă 2- compartiment Diabet zaharat, nutriție și boli metabolice și o infirmieră, cu mențiunea că nu toate aceste  cazuri au fost confirmate în ultimele 24 de ore.

În ceea ce privește decesele, azi-noapte, încă un pacient din Brăila, internat pe secția ATI, în vârstă de 85 de ani, cu numeroase comorbidități, a decedat.      

Raportarea IPJ Brăila din ultimele 24 de ore arată că polițiștii au acționat în sistem integrat, alături de jandarmi, polițiști de frontieră și polițiști locali, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19 și au verificat  modul de respectare a măsurilor și interdicțiilor impuse în această perioadă în cazul a  peste 1.800 de persoane și al 15 societăți comerciale.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry