Foto: Incendiu pe strada Diana, o casa a ars din temelii

Foto: Incendiu pe strada Diana, o casa a ars din temelii

 

 

Alarma s-a dat luni seara, la ora 17:40, cand vecinii speriati de fumul gros si de flacarile, care le amenintau casele, au cerut interventia pompierilor.

Locuinta incendiata se afla la intersectia strazilor Diana cu Mihai Bravu. Martorii spun ca nu a locuit nimeni ani de zile acolo, insa oamenii strazii veneau noaptea si isi gaseau adapost, intre zidurile casei.

“Proprietarul este plecat din tara si nu stim sa fi lasat pe cineva sa se ocupe de casa. Dar seara se strang aici tot felul de indivizi, oameni fara capatai”, a declarat Anica Frunza, braileanca care locuieste in aceasta zona.

Si de aceasta data, pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Dunarea Braila au intervenit in timp util, astfel incat, incendiul a fost lichidat inainte sa puna in pericol locuintele invecinate. Proprietarul, pe de alta parte, va avea o surpriza neplacuta, cand se va intoarce in tara, deoarece casa lui a ars in totalitate.

“Am intervenit cu doua autospeciale cu apa si spuma pentru lichidarea incendiului. Din primele cercetari se pare ca focul a pornit de la cartoane si resturi menajere care au fost incendiate in locuinta. Nu s-au inregistrat victime”, a declarat purtatorul de cuvant al ISU Braila, Stefan Stoian.

 

 

 

 

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry