Incredibil! A furat gazonul, din fața cimitirului, ca să îl dea de mâncare la găini! Primarul spune că zeci de amenzi merg săptămânal către astfel de oameni!

În perioada 30.06.2020 – 11.07.2020, polițiștii locali din cadrul Serviciului Ordine Publică al Poliției Locale Brăila au aplicat mai multe sancțiuni contravenționale persoanelor surprinse încălcând prevederile în vigoare privind respectarea curățeniei pe domeniul public al municipiului Brăila.

Totodată, un alt brăilean a fost sancționat contravențional pentru distrugerea spațiului verde. Toți contravenienții au fost surprinși de camerele de supraveghere din municipiu în timp ce încălcau normele legislative în vigoare. Astfel, pentru aruncarea sau depozitarea pe domeniul public precum şi în alte locuri publice, a reziduurilor de orice natură (menajere, industriale, vegetale, moloz), au fost depistate și sancţionate contravenţional  2 persoane, care și-au aruncat gunoiul la Podul Apollo și lângă Cimitirul ”Sf. Maria”.

În primul caz, este vorba despre un bărbat în vârstă de 30 de ani, din Brăila, pe care camerele l-au surprins cum aruncă mai mulți saci plini cu gunoi menajer lângă modulul de colectare selectivă de pe str. Ion Ghica/Pod Appolo. Acesta a fost amendat cu suma de 1.000 lei.

În al doilea caz, un bărbat în vârstă de 38 de ani, din Brăila, a fost depistat două zile la rând, aruncând gunoi pe domeniul public, lângă Cimitirul ”Sf. Maria”. Și acesta a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă, bărbatul fiind pus de polițiștii locali să strângă gunoiul pe care l-a aruncat lângă gardul cimitirului. Acesta a fost sancționat contravențional cu suma de 2.000 lei.

În ce privește distrugerea spațiului verde, în dimineața zilei de 11.07.2020, un bărbat în vârstă de 43 de ani a fost surprins în timp ce distrugea gazonul plantat în fața Cimitirului ”Sf. Maria”. Pe imaginile surprinse de camerele de supravghere din zonă se observă cum bărbatul desprinde o bucată de gazon, o pune într-o sacoșă, pleacă, apoi se întoarce pentru a mai desprinde încă o bucată. În scurt timp însă, el a fost identificat de către polițiștii locali, bărbatul fiind sancționat cu suma de 2.000 de lei. Individul a adus totodată gazonul înapoi, aducând zona la condiția inițială.

Peste 300 de camere de filmat in Braila …..Zeci de amenzi saptamanal !!! STOP “GUNOAIELOR” !!!Permanent inceram sa facem un oras mai frumos….. Si totusi sunt “unii” care vor sa avem un oras curat in timp de ei arunca gunoiul peste tot ….. Usor cu vorbele, greu cu faptele …..In ultima peroada datorita celor peste 300 de camere zeci de braileni primesc saptamanal “procese verbale” cu sume de pana la 2.500 lei (amenda maxima in aceasta situatie). Unii ar fi tentati sa spuna si ce daca ….. Nu le vor plati !!! Iar noi, ca o administratie corecta ii informam ca sumele acestea sunt purtatoare de penalitati si niciodata nu vor putea sa vanda un apartament. o casa sau o masina, etc decat dupa ce platesc amenda si penalitatile !!! Toata viata lor, aceste amenzi vor ramane in evidenta fiscala a primariei !!!In plus. ne-am gandit sa ii promovam iar …. in urmatoarele filmari o sa ii vedeti si dvs. mai de aproape ….. – unii mint, altii incearca scuze penibile ….. Jenant !!! Ce sa mai spunem de cel care a furat rulourile de gazon montate de doua saptamani la Cimitirul Sfanta Maria pentru a le da la gaini !!! In loc sa fure gazonul mai bine citea cateva citate ale marilor personalitati brailene pentru a face o comparatie si observa cat de nesimtit poate fi. Stiu, acum unii vor spune ca primarul i-a facut nesimtiti pe cei care arunca gunoi, si nu este frumos din partea mea .…. dar ei daca ii apreciaza sa-i ia acasa !!! NOTA – La sedinta de consiliu local din 20 iulie vom suplimenta lista de investitii cu inca 130 de camere. Sunt convins ca INTR-UN AN O SA RECUPERAM COSTURILE DE LA CEI FARA BUN SIMT care vor mai arunca gunoiul pe strada!!!

Publicată de Dragomir Viorel Marian pe Luni, 13 iulie 2020

Primarul Marian Dragomir: ”Sumele acestea sunt purtătoare de penalități și niciodată nu vor putea să vândă un apartament, o casă sau o mașină, etc decât după ce plătesc amenda și penalitățile! Toată viața lor, aceste amenzi vor rămâne în evidența fiscală a primăriei!

Primarul Marian Dragomir spune că în următoarea ședință de CLM vor suplimenta lista de achiziții cu încă 130 de camere de supraveghere, care s-au dovedit foarte utile în aceste cazuri.

”În ultima perioadă, datorită celor peste 300 de camere, zeci de brăileni primesc săptămânal “procese verbale” cu sume de până la 2.500 lei (amenda maximă în această situație).

Unii ar fi tentați să spună și ce dacă… Nu le vor plăti !!! Iar noi, ca o administrație corectă îi informăm că sumele acestea sunt purtătoare de penalități și niciodată nu vor putea să vândă un apartament, o casă sau o mașină, etc decât după ce plătesc amenda și penalitățile! Toată viața lor, aceste amenzi vor rămâne în evidența fiscală a primăriei!

În plus, ne-am gândit să îi promovăm iar, în următoarele filmări o să îi vedeți și dumneavoastră mai de aproape: unii mint, alții încearcă scuze penibile. Jenant!

Ce să mai spunem de cel care a furat rulourile de gazon montate de două săptămâni la Cimitirul Sfânta Maria, pentru a le da la găini! În loc sa fure gazonul mai bine citea câteva citate ale marilor personalități brăilene pentru a face o comparație și observa cât de nesimțit poate fi. Știu, acum unii vor spune că primarul i-a făcut nesimțiți pe cei care aruncă gunoi, și nu este frumos din partea mea… dar ei, dacă îi apreciază să-i ia acasă!”, a spus primarul Marian Dragomir.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry