Locuitorii din Chercea se plang de infiltratii

Locuitorii din Chercea se plang de infiltratii

Acestia ameninta ca nu vor mai plati taxa de canalizare, daca nu se rezolva problema

 

In cadrul conferintei de presa a Partidului National Liberal, a fost invitata sa ia cuvantul Adelina Iuga, o braileanca care locuieste in cartierul Nedelcu Chercea si care s-a luptat ani de zile cu apa stransa in beciul locuintei sale. Proprietara a marturisit ca nu va mai plati taxa pe canalizare daca nu i se rezolva aceasta problema, de catre autoritatile competente.

“Eu locuiesc in cartierul Chercea, pe Magaziilor 43 si pe strada mea, doi vecini au ceea ce am eu, adica au beciuri si in anotimpul ploios, primavara sau toamna, poti sa faci baie. Adica este plin cu apa. Eu ca sa folosesc acest beci, ca asta este scopul, sa iti tii acolo ce iti pui toamna, eu mi-am pus pompa, imi trag apa, ca sa pot sa scot ce mi-am pus acolo. Aceeasi chestie este si la camin. Caminul este chiar langa poarta, la o distanta de 3 cm de canalizare, de conducta principala. Nu este plin, este jumate cu apa, mai sunt doua palme si intra apometrul in apa. Cand i-am intrebat pe cei de la Regia de Apa ce este de facut, ca apometrul va sta in apa, mi s-a raspuns ca apometrul merge si in conditiile astea. Eu stiam ca trebuie sa aiba alte conditii, nu sa stea in apa”, a declarat Adelina Iuga, locuitor din Braila care se confrunta cu aceste probleme.

Braileanca a declarat ca va recurge la masuri drastice si impreuna cu vecinii se vor adresa instantei daca aceasta problema nu le este rezolvata. Mai mult, femeia a marturisit ca in acea incapere nu se mai poate face nimic, tencuiala a cazut, iar vara este un adevarat focar, plin de tantari.

 

 

“Aici este durerea mea, mi se ia un ban pe aceasta apa meteorica, care ea defapt nu se duce unde ii este locul, adica la canalizare, ci stagneaza in beciul meu. Aceasta chestiune este de cand era Chercea necanalizata, era beciul ochi, ridicam capacul si puteam sa ma spal pe maini”, a adaugat Adelina Iuga in cadrul conferintei de presa a PNL.

Adelina Iuga a marturisit ca nu a facut o plangere scrisa la sediul companiei si ca a profitat de strangerea de semnaturi a liberalilor, privind eliminarea apei de ploaie, pentru a aduce la cunostinta problema cu care se confrunta.

“Din pacate nu am facut o plangere scrisa. M-am dus la dansii doar verbal am spus, dar banuiesc ca nu m-am adresat cui trebuie. Mi-au spus sa aduc un instalator. Dar eu nu m-am inundat in casa si mi-au spus sa fac o sesizare impreuna cu vecinii, nu am facut-o, am zis sa o iau pe calea aceasta si poate gasesc rezolvare” a adaugat Adelina Iuga.

Contactat telefonic, directorul CUP Dunarea ne-a asigurat de faptul ca exista deja o echipa la fata locului, iar calea fireasca in aceste situatii este ca brailenii sa se adreseze in scris companiei, pentru a se putea interveni prompt.

“Din moment ce la sediul societatii nu s-a facut o informare scrisa despre problema doamnei, angajatii care se ocupa de situatiile de avarie cum este aceasta, nu au stiut unde si cum sa intervina. Acum, pentru ca am luat la cunostinta cazul doamnei Iuga, am trimis deja o echipa la fata locului. Din cate am inteles, domna este la serviciu, iar echipa a fost informata sa revina maine dimineata”, a declarat Silviu Mangiurea, directorul CUP Dunarea.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry