Măcrineanu și Cojea erau scoși din schema PSD pentru 2024! Chiriac: ”S-au alăturat găștii deputatului șmecheraș de Cireșu, ignorând voința exprimată prin vot a cetățenilor!”

  • Costică Cojea, primarul comunei Chiscani, și Ana Cornelia Măcrineanu, primarul comunei Viziru, riscă să-și piardă mandatele după ce s-au fotografiat alături de președintele PNL Brăila, deputatul Popa Alexandru.

După dezertarea celor doi primari ai comunelor Viziru și Chiscani, președintele Partidului Social Democrat Brăila, Iulian Chiriac, a avut o ieșire tranșantă cu privire la decizia celor doi aleși locali de a sări în barca liberalilor. Chiriac spune că această decizie vine ca urmare a faptului că Măcrineanu și Cojea nu se mai aflau pe lista candidaților PSD la alegerile din 2024.

”Membrii PSD care au trecut în gașca lui Alexandru Popa, deputatul șmecheraș de Cireșu, au ales un drum care nu mai este compatibil în niciun fel cu PSD. Această joacă de a rămâne în PSD pentru a nu îți pierde mandatul de primar pe care ți l-au oferit cetățenii din Viziru și Chiscani, dar, în același timp, să fii membru-mascat PNL nu merge! Nu îi poți păcăli pe locuitorii din Viziru și Chiscani doar ca să îți rezolvi niște interese personale.

Ana Cornelia Măcrineanu, primarul comunei Viziru și Costică Cojea, primarul comunei Chiscani sunt, începând de azi, acoliții deputatului de Cireșu, nu membri PSD.

Să își asume acest drum la modul oficial, nu să pozeze cu sigla PNL și la braț cu deputatul de Cireșu, crezând că rămân membri PSD și parte a echipei politice în care cei mai mulți brăileni au avut și au încredere.

La Viziru și Chiscani, PSD are candidați și, oricum, nu Măcrineanu și Cojea urmau să candideze la alegerile locale din 2024. Știau acest lucru și au ales interesul personal și s-au alăturat găștii deputatului șmecheraș de Cireșu, ignorând voința exprimată prin vot a cetățenilor”, a declarat președintele PSD.

În ceea ce-l privește pe deputatul George Paladi, surse politice anunțau că acesta va părăsi tabăra PSD după alegerile pe care le-a pierdut la începutul acestui an. Cel mai probabil, Paladi va avea soarta Emiliei Meiroșu( actuală Luntaru), mai exact, va fi uitat într-un colț de organizație, cu nicio șansă de a mai vedea Parlamentul României, după alegerile din 2024.

”Cât despre deputatul George-Adrian Paladi, fostul meu contracandidat la conducerea PSD Brăila, este absolut evident că a ales, la fel, interesul personal. Din păcate, pentru unii, echipa e bună doar când te promovează pentru a obține funcții! Dacă a pierdut în cadrul alegerilor interne, în inima democrației de partid, a decis să plece pe calea traseismului politic.

Respectăm libertatea de opinie, însă PSD e o echipă, nu o gașcă, iar șmecheria de doi bani, amenințările și lăutăria politică nu ne reprezintă. Tocmai din acest motiv, Măcrineanu, Cojea, Paladi și Bordea au optat pentru a sta braț la braț cu deputatul de Cireșu”, a declarat președintele PSD, Iulian Chiriac.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry