McDonald’s vine in Braila! Pana la sfarsitul anului, pasionatii de burgeri vor renunta la drumul spre Galati!

McDonald’s vine in Braila! Pana la sfarsitul anului, pasionatii de burgeri vor renunta la drumul spre Galati!

 

 

Premier Restaurants Romania, partenerul pentru dezvoltarea McDonald’s in Romania, continua procesul de expansiune si deschide in Braila un nou restaurant de tip Drive-Thru.

In proiect este prevazuta crearea a 50 de locuri noi de munca pentru braileni. Socitatea Premier Reastaurants a fost declarata de AON Romania, timp de patru ani consecutiv, ca fiind “cel mai bun angajator”, la nivel national.

“Primaria Municipiului Braila sustine toate investitiile private pentru a oferi brailenilor o diversitate in ceea ce priveste alegerea unui restaurant care sa aiba un meniu pentru toate gusturile. Autorizatia de construire a restaurantului McDonald’s a fost ridicata in luna iulie a anului 2018, acum cateva zile. Vor incepe constructia dupa 15 august si o vor finaliza in luna noiembrie 2018. Valoarea investitiei este de 8 milioane de lei”, a declarat Marian Dragomir.

Pe langa reastaurantul propriu-zis, proiectul include un McCafe, camera de petreceri si loc de joaca pentru copii, plus o terasa in aer liber, toate avand program non-stop.

 

 

 

 

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry