Mihai Tudose a dat asigurări că podul nu va fi recepționat în condițiile actuale: ”Nu este treaba statului că s-a stricat asfaltul. Podul este încă la constructor”

Europarlamentarul Mihai Tudose a declarat duminică seara, la Prima News, în cadrul emisiunii ”La final”, că podul de la Brăila nu va fi recepționat până nu se vor remedia toate problemele semnalate. Tudose a mai spus că obiectivul, deși a fost inaugurat, nu a fost recepționat de către statul român.

Mai mult, după recepția podului, tot constructorul este cel care va asigura reparațiile de mentenanță, sau alte probleme care ar putea fi semnalate, existând garanții de bună execuție.

„Am înțeles că, mai nou, a plouat pe pod și este ud. E o nenorocire… Podul nu este recepționat. Nu este treaba statului că s-a stricat asfaltul. Podul este încă la constructor. E treaba constructorului și el reface. Să spunem că mâine se predă podul la CNAIR, se predă statului, dacă peste două zile apare ceva, ghici, tot constructorul plătește. Există garanții de bună execuție”,

a declarat vicepreședintele PSD, europarlamentarul Mihai Tudose.

Fostul premier, în mandatul căruia a fost semnat contractul, a atras atenția asupra faptului că nu toți sunt fericiți de existența acestui pod. Tudose a dat și un exemplu cu privire la ”celebrele șuruburi” desprinse, care au fost ”descoperite” la urcarea pe pod. În realitate, se pare că opera aparține unor angajați ai constructorului, care au fost nemulțumiți de leafa primită.

În categoria cârcotașilor intră și operatorii de bacuri, dar și partidele de opoziție.

„De aici, până la poveștile cu „Podul cade!”… Vorba cuiva din Brăila, care m-a întrebat cum e cu infiltrațiile de la pod și mi-a zis: „Bine că are unde să se crape ceva, că înainte nu avea unde să se crape!”. Repet, nu este toată lumea fericită că nu mai funcționează bacurile. Se produceau niște bani! Alții nu sunt fericiți că podul e realizarea PSD și, uite, cum cade podul”,

a declarat europarlamentarul Mihai Tudose.
Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry