Mihai Tudose rupe tăcerea: ”Ce a urmat după, pe 10 august… E incalificabil să trimiți Jandarmeria să bată protestari!”

Mihai Tudose rupe tăcerea: ”Ce a urmat după, pe 10 august… E incalificabil să trimiți Jandarmeria să bată protestari!”

 

 

Deputatul de Brăila, Mihai Tudose, ar urma să fie anchetat de procurori, după ce a rupt tăcerea cu privire la evenimentele produse pe 10 august 2018.

Potrivit surselor, citate de realitatea.net, procurorii s-ar fi autosesizat chiar în urma unor declaraţii făcute de Mihai Tudose, din care reiese faptul că ar cunoaşte detalii despre incidentele din 10 august.

 „Vedeți dumneavoastră, toată lumea este de acord că în Justiție trebuie făcut ceva – o punere în acord cu o serie de decizii ale CCR, cu decizii ale Uniunii Europene, dar și corectarea unor abateri grave, acolo unde acestea au avut loc. Însă una este să armonizezi niște decizii și să corectezi cu bună-credință niște aspecte, iar alta e să declanșezi o ofensivă permanentă împotriva Justiției și să te intereseze doar rezolvarea unor anumite spețe, dosare. Așa ceva este profund incorect. De aceea iese lumea în stradă și protestează, fiindcă toate acestea fac mult rău și se văd cu ochiul liber. Cât am fost premier, m-a preocupat faptul că iese lumea în stradă și uneori am reușit să port un dialog cu protestarii, fiindcă nu-i poți ignora pe românii nemulțumiți. Eu am dialogat cu ei, înainte de a pleca de la Palatul Victoria, ce a urmat după, pe 10 august… E incalificabil să trimiți Jandarmeria să bată protestari. Este grav că s-a ajuns la așa ceva”, a declarat Mihai Tudose, pentru publicația Podul.ro.

Deocamdată, nu se cunoaşte data exactă, pentru că Tudose nu a fost încă citat.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry