Mihai Tudose: ”Știți desenele acelea animate cu rățușca cea urâtă, pe care nu o iubea nimeni? Ăla e Boboc!”

Fostul premier Mihai Tudose a răspuns astăzi atacurilor venite din partea candidatului PNL la președinția Consiliului Județean, întrebat fiind de jurnaliști, în cadrul unei conferințe de presă care a avut loc pe șantierul podului peste Dunăre.

Tudose spune că pe vremea când el era prim-ministru, Brăila a primit un buget de investiții de teri ori mai mare, o sumă asemănătoare fiind alocată și Clujului.

”Cât de mincinos poți să fii, să spui că un județ nu a primit niciun leu, la buget. Nu se poate așa ceva, nu a existat niciodată așa ceva – un județ să nu primească niciun leu. Mai mult, atunci am fost acuzat că am dat la Brăila mai mult decât era cazul. Județul Brăila a primit atunci, pentru investiții, un buget cât Clujul, care este de trei ori mai mare decât Brăila. Vedeți câți bani s-au dat pentru PNDL, câți bani s-au dat și pentru alte investiții(…)”, spune Mihai Tudose.

Cât despre atacurile opoziției locale, europarlamentarul consideră că Boboc este deranjat de faptul că PSD este un partid unit, format dintr-o echipă care lucrează împreună:

”Știți desenele acelea animate cu rățușca cea urâtă, pe care nu o iubea nimeni? Ăla e Boboc! Noi suntem și vom fi în continuare o echipă: colegii din Parlament, cu mine la Bruxelles. Iar ca și oameni suntem prieteni. Că el nu are prieteni și nu îl iubește nimeni este problema lui”, a declarat europarlamentarul Mihai Tudose.

Marian Dragomir: ”Din păcate nu am apuncat să asfaltez Dunărea deoarece Mihai Tudose mi-a luat-o înainte și face asfaltul peste Dunăre”

De miștourile liberalilor nu a scăpat nici primarul Marian Dragomir, luat peste picior de opoziția locală pentru că a asfaltat, sau a asfaltat prea mult.

”Eu am observat în ultima perioadă atacurile liberalilor și în special ducerea tuturor proiectelor municipiului Brăila, realizate pentru brăileni, într-o notă de bășcălie. Brăilenii își doresc străzi asfaltate, parcări noi, parcuri de joacă pentru copii și multe alte investiii. Strategia PNL este să facă mișto de tot ceea ce își doresc brăilenii pentru a-l ataca pe primarul Dragomir. Le doresc mult succes în această strategie a lor de a face mișto de dorințele brăilenilor, iar noi o să continuăm ca și până acum.

Eu recunosc că am asfaltat foarte mult în municipiul Brăila, se vede acest lucru. Din păcate nu am apuncat să asfaltez Dunărea deoarece Mihai Tudose mi-a luat-o înainte și face asfaltul peste Dunăre, pe care probabil că or să treacă și liberalii atunci când vor vedea că ei nu au făcut nimic, iar alții au realizat toate lucrurile pe care ei le-au luat în derâdere, la un moment dat”, a spus primarul Marian Dragomir.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry