Mobilizare de urgență pentru găsirea unui marinar căzut în Dunăre!

Mobilizare de urgență pentru găsirea unui marinar căzut în Dunăre!

 

 

Un apel dat la numărul unic de urgență 112 i-a alertat pe oamenii legii cu privire la faptul că un bărbat ar fi căzut de pe o barjă, în Dunăre, în dreptul km. 298, în zona Cernavodă. Bărbatul este căutat de polițiștii din cadrul Secției Regionale Transporturi, scafandrii de la ISU și Garda de Coastă, dar și cu un sonar al polițiștilor de frontieră.

Incidentul a fost semnalat Gărzii de Coastă, în noaptea de marți spre miercuri, 15 spre 16 ianuarie a.c., în jurul orei 23,00. Polițiștii din cadrul Secției Regionale Transporturi alături de oamenii legii de la frontieră au desfășurat cercetări pe parcursul nopții, până în jurul orei 2,00. Dimineață, la fața locului s-au deplasat militarii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea, cu o barcă, scafandrii ISU și polițiștii de frontieră de la Garda de Coastă, cu o ambarcațiune și un scafandru. Scafandrii au întâmpinat dificultăți în a interveni, afirmă reprezentanții ISU, având în vedere că pe Dunăre sunt sloiuri de gheață.

Rădunel Drăghici, de 53 de ani, brăilean născut în localitatea Lanurile, comuna Viziru, era angajat al Companiei de navigaţie fluvială Navrom Galaţi și ar fi căzut peste bord, spun oamenii legii, în timpul manevrei de acostare. Dosarul de cercetare urmează să fie preluat de Poliția de Transporturi.

Semnalmentele bărbatului căzut în Dunăre: înălţime 1,70 m, constituție atletică, păr blond, ochi albaștri.

La data dispariției era îmbrăcat cu cu o geacă bleumarin inscripționată NAVROM, pantaloni de fâș negri, bocanci negri și fes negru.

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze Secţia Regională Poliţie Transporturi Constanţa, tel. 0241/ 665001 sau Dispeceratul IPJ Constanţa, tel.0241.611

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry