Petrecere mare, de Revelion, pe platoul Palatului Administrativ! Concertele vor fi susținute de Cleopatra Stratan și Magdalena Duțu!

Brăilenii vor avea parte și de un minunat joc de artificii

Anunțul a fost făcut de către primarul municipiului Brăila, Marian Dragomir, în această seară. Edilul spune că a demarat pregătirea petrecerii de Revelion imediat ce restricțiile pentru noaptea dintre ani au fost ridicate.

”Va fi un Revelion al tuturor brăilenilor, indiferent dacă sunt sau nu vaccinați. Vor urca pe scenă Cleopatra Stratan și Magdalena Duțu. Mă bucur că, în ciuda vremurilor pe care le trăim, putem să le oferim brăilenilor în acest an o petrecere de revelion care se va termina cu un foc de artificii”,

a declarat primarul Marian Dragomir.

În deschidere va concerta, începând cu ora 22.45 Magdalena Duțu, după care, la ora 23:15, va avea loc concertul Cleopatrei Stratan. Trecerea dintre ani va fi marcată printr-un minunat joc de artificii.

Prezența la eveniment nu va fi condiționată de certificatul de vaccinare!

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a adoptat la începutul lunii decembrie hotărârea 112 prin care se propune prelungirea stării de alertă pentru încă 30 de zile, începând din 9 decembrie, însă cu o serie de relaxările, printre care: fără restricții de circulație noaptea, fără mască în spațiile deschise neaglomerate, liber la petreceri publice de Crăciun și Revelion, acces la mall și pe baza testului negativ de COVID.

Astfel, brăilenii care vor alege să-și petreacă Revelionul pe platoul din fața Palatului Administrativ nu trebuie să prezinte certificat de vaccinare. Accesul va fi liber pentru toate persoanele.

Cleopatra Stratan, pe scenă la Brăila, în noaptea dintre ani!

Cleopatra Stratan este fiica cântărețului Pavel Stratan. Primul ei album se intitulează „La vârsta de trei ani”. Aceasta deține 6 recorduri mondiale.

Cleopatra a revenit pe scena muzicală românească în 2017 după câțiva ani de pauză într-o colaborare alături de fratele ei, Cezar Stratan, la melodia „MAMI”. Anul următor a lansat piesa „Te las cu inima” care se bucură de un real succes, în doar 10 zile a atins pragul de 5 milioane de vizualizări și staționează de mai multe zile pe primul loc în „cele mai ascultate piese pe YouTube”.

Cleopatra Stratan este cunoscută pentru melodia „Ghiță” care a făcut furori pe Internet în anul 2010. În prezent, Cleopatra este căsătorită cu cântărețul Edward Sanda.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry