Pompierii au intervenit la două incendii noaptea trecută

Pompierii au intervenit la două incendii noaptea trecută

 

 

Luni seară, în jurul orei 17.30, pompierii brăileni au fost solicitați să intervină la un incendiu situat pe strada Pinului din cartierul Vidin al municipiului Brăila. La fața locului s-au deplasat două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD.

Incendiul s-a manifestat la nivelul acoperișului. Proprietarul, un bărbat în vârstă de 58 s-a ales cu arsuri de gradul I la nivelul feței și la brațul drept. Acesta a primit îngrijiri medicale la fața locului de la paramedicii SMURD. Bărbatul a refuzat transportul la spital.

În urma incendiului a ars acoperișul casei în suprafață de aproximativ 80 metri patrați și bunurile din casă. De asemenea, au murit asfixiați doi căței și o pisică.

Cauza probabilă a incendiului a fost un aparat electric de încălzire lăsat în funcțiune nesupravegheat.

În jurul orei 20.00 incendiul a fost lichidat.

Cel de-al doilea incendiu a fost anunțat în jurul orei 19.30, la o casă din comuna Viziru. Pompierii de la Detașamentul 2 Garda 1 al ISU Brăila au intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă. În urma incendiului au ars 4 camere ale locuinței. La ora 21.55 incendiul a fost lichidat.

Cauza probabilă ar fi o sobă lăsată nesupravegheată.

 

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry