Primăria oferă trei proiecte de case GRATUIT brăilenilor care își doresc o locuință modernă și eficientă!

În cadrul conferinței de presă, arhitectul șef al municipiului, Corina Anghelescu a prezentat cele trei proiecte realizate pentru brăilenii care își doresc o locuință nouă și modernă.

  1. LOCUINȚĂ TIP 01 – REGIM DE ÎNĂLȚIME PARTER

Suprafața construită:  100 mp

Suprafața desfășurată construită:  100 mp (P)

Locuința unifamilială TIP 01 a fost proiectată pentru a deservi nevoile legate de siguranță, confort și design ale unei familii tinere, cu o suprafață construită medie de 100 mp. Acest tip de locuință este opțiunea ideală care combină perfect spațiile de zi dar și cele exterioare, având un living spațios, o bucătarie, un loc pentru servirea mesei, două băi și două dormitoare spațioase, separate în partea din față a casei. Terasa exterioară din spatele curții, protejată de traverse de lemn pentru umbrire, oferă beneficiarilor protecția necesară intimității, iar partea din față a curții este gândită cu posibilitatea amenajării a 2 locuri de parcare și o grădină intimă.

Proiectul este caracterizat prin simplitatate volumetrică, aspect modern generat de modul de tratare volumetric și cromatic al fațadelor, intimitate și deschidere spre exterior prin intermediul teraselor generoase. Locuința are o arhitectură simplă, clasică cu acoperiș în două ape și care îmbina armonios contraste frumoase și elemente din lemn ce îi dau un aer modern. Toate aceste elemente se îmbină armonios pentru a creea o locuință primitoare, funcțională și cu design contemporan.

Din punct de vedere al contextului construit, locuința este amplasată într-o zonă rezidențială din Brăila.

  • LOCUINȚĂ TIP 02 – REGIM DE ÎNĂLȚIME PARTER și MANSARDĂ

Suprafața construită:  89 mp

Suprafața desfășurată construită:  185,50 mp (P+M)

Locuința unifamilială TIP 02 a fost proiectată pentru a deservi nevoile legate de siguranță, confort și design ale unei familii tinere, cu o suprafață construită medie de 185 mp.  Acest tip de locuință cu regim de înălțime parter și mansardă este opțiunea ideală care combină perfect spațiile de zi dar și cele exterioare, având  la parter în zona intrării  un birou de mari dimensiuni, un living spațios, o bucătarie, un loc pentru servirea mesei ce se deschid către liniștea și intimitatea spațiului curții din spate, o baie și spații de depozitare. La mansardă sunt propuse două dormitoare generoase cu o terasă tip logie, o baie și dormitorul matrimonial cu baie si dressing proprii.

Terasa exterioară din spatele curții, partial acoperită pentru umbrire, oferă beneficiarilor protecția necesară intimității, iar partea din față a curții este gândită cu posibilitatea amenajării a 2 locuri de parcare și o grădină intimă.

Proiectul este caracterizat prin simplitatate volumetrică, aspect modern generat de modul de tratare volumetric și cromatic al fațadelor, intimitate și deschidere spre exterior prin intermediul teraselor generoase. Locuința are o arhitectură simplă, clasică cu acoperiș în două ape și care îmbina armonios contraste frumoase și elemente din lemn pe fațadă ce îi dau un aer modern. Toate aceste elemente se îmbină armonios pentru a creea o locuință primitoare, funcțională și cu design contemporan conform cerințelor actuale de confort și de calitate a vieții.

Din punct de vedere al contextului construit, locuința este amplasată într-o zonă rezidențială din Brăila.

  • LOCUINȚĂ TIP 03 – REGIM DE ÎNĂLȚIME PARTER și ETAJ

Suprafața construită:  96,50 mp

Suprafața desfășurată construită:  185,50 mp (P+E)

Locuința unifamilială TIP 03 a fost proiectată pentru a deservi nevoile legate de siguranță, confort și design ale unei familii tinere, cu o suprafață construită medie de 185 mp.  Acest tip de locuință cu regim de înălțime parter și etaj este opțiunea ideală care combină perfect spațiile de zi dar și cele exterioare, având  la parter în zona intrării  un birou de mari dimensiuni, un living spațios, o bucătarie, un loc pentru servirea mesei ce se deschid către liniștea și intimitatea spațiului curții din spate, o baie și spații de depozitare. La etaj sunt propuse două dormitoare generoase, o baie și dormitorul matrimonial cu baie si dressing proprii și cu o terasă tip logie.

Zona de zi a fost gândita cu deschidere către spate, cu o curte proprie privată și cu deschideri vitrate de mari dimensiuni. Terasa exterioară din spatele curții, partial acoperită pentru umbrire, oferă beneficiarilor protecția necesară intimității, iar partea din față a curții este gândită cu posibilitatea amenajării a 2 locuri de parcare și o grădină intimă.

Proiectul este caracterizat prin simplitatate volumetrică, aspect modern generat de modul de tratare volumetric și cromatic al fațadelor, intimitate și deschidere spre exterior prin intermediul teraselor generoase. Locuința are o arhitectură simplă, clasică cu acoperiș în două ape și care îmbina armonios contraste frumoase și elemente din cărămidă aparentă pe fațadă ce îi dau un aer modern. Toate aceste elemente se îmbină armonios pentru a creea o locuință primitoare, funcțională și cu design contemporan conform cerințelor actuale de confort și de calitate a vieții.

Din punct de vedere al contextului construit, locuința este amplasată într-o zonă rezidențială din Brăila.

Detalii pe site-ul Primăriei Brăila!

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry