Primele teste efectuate la Centrul pentru persoane adulte cu handicap al DGASPC au venit NEGATIVE!

Prefectul Județului Brăila, Cătălin Boboc, a anunțat ieri că au sosit alte 70 de rezultate la testele efectuate zilele trecute, care s-au făcut  pentru COVID-19, unor persoane din județul nostru. Toate cele 70 de teste au fost negative.

Conform prefectului Cătălin Boboc, doi dintre pacienții confirmați și internați au primit rezultate negative, ceea ce însemnă că azi se externează, rămânând 6 pacienți internați la secția Boli Infecțioase de la Corpul B al Spitalului Județean.

Pacientul adus ieri la spital, de la DGASPC, cu suspiciune de infectare cu coronavirus, cu proba prelevată de luni, a primit rezultat negativ și va fi mutat azi de la Corpul B la Corpul A, al Spitalului Județean de Urgență Brăila.

De asemenea, din celelalte persoane de la Centrul pentru persoane adulte cu handicap al DGASPC Brăila, cărora le-au sosit rezultatele în această ieri, toate au fost negative.

În continuare, testările se fac doar persoanelor care prezintă simptome sau au intrat în contact direct cu persoane despre care se știe că sunt pozitive.

Nici la momentul actual Brăila nu are un aparat propriu de testare!

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry