PSD a depus astăzi candidaturile, pentru o administrație performantă, care să ducă mai departe proiectele de dezvoltare!

Partidul Social Democrat a depus astăzi listele de candidaturi. Alături de primarul Marian Dragomir și președintele Consiliului Județean, Francisk Iulian Chiriac, a fost prezent și președintele PSD, senatorul Ion Rotaru.

”Avem cea mai bună echipă pentru Brăila, cu cei mai buni și performanți consilieri municipali, pentru a duce mai departe proiectele pe care le-am început. Mizez foarte mult în perioada următoare pe sprijinul Consiliului Județean, la fel cum am primit acest ajutor și în primii patru ani ai mandatului meu. Vreau să le mulțumesc în mod special tuturor brăilenilor care ne-au acordat încredere data trecută și cu siguranță vor alege și de această dată echipa care îi reprezintă cel mai bine. Vă mulțumesc mult tuturor!”, a spus primarul Marian Dragomir.

După validarea candidaturilor, reprezentanții PSD vor anunța și consilierii care vor candida pe listele partidului.

”Patru ani de zile, ați văzut, împreună cu domnul primar, cu echipa consilierilor municipali, cu echipa consilierilor județeni am reușit să schimbăm nu numai fața municipiului Brăila, dar și fața județului Brăila. Datoria noastră și proiectul meu ”PENTRU BRĂILA TUTUROR” este să continuăm aceste proiecte și împreună cu Primăria municipiului Brăila, dar și cu toate comunele din județ, indiferent de culoarea politică, așa cum am declarat de fiecare dată și cu siguranță, după următorii patru ani, prin proiectele pe care le vom desfășura o să vedeți o altă față a municipiului și județului Brăila”, a spus președintele Consiliului Județean, Francisk Iulian Chiriac.

Cei doi au avut parte astăzi de susținerea membrilor PSD dar și a președintelui partidului, senatorul Ion Rotaru.

”Organizația Județeană PSD Brăila a avut întotdeauna reprezentanți în administrația publică, care nu numai că au făcut față problemelor pe care le-au avut de rezolvat, dar au și performat de fiecare dată. Avem astăzi aici doi dintre performeri – domnul primar Marian Dragomir și președintele Consiliului Județean, Iulian Chiriac – pe care îi susținem cu toată convingerea pentru că, pe de o parte au avut rezultate foarte bune, pe de altă parte noi suntem convinși că sunt cei mai buni candidați pe care i-am avut și îi putem avea în acest moment. Sunt sigur mult mai buni decât adversarii noștri. Au demonstrat acest lucru.

Deasemenea avem candidați buni în toate localitățile județului, la nivelul fiecărei primării, la nivelul consiliilor locale, al Consiliului Municipal și al Consiliului Județean.

Suntem convinși că brăilenii ne vor acorda, ca de fiecare dată, votul și rezultatele pe care le vor obține colegii noștri din administrație îi vor satisface, pentru că obiectivul nostru este să avem o administrație performantă”, a declarat președintele PSD, senatorul Ion Rotaru.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry