Să le fie RUȘINE! După trei ani de încasat indemnizații din banii brăilenilor, liberalii vor să boteze stadionul Progresul, proiect pe care l-au criticat cu fiecare ocazie!

Primarul Dragomir: ”Noi îl construim, dumneavoastră îl botezați. La gard îi dăm numele dumneavoastră!”

După ce au fost criticați pentru faptul că în ultimii trei ani de zile nu au depus niciun proiect în Consiliul Local Municipal, grupul consilierilor PNL a transmis tacit o propunere către secretarul general.

Le-a fost probabil rușine. Nu au vrut ca brăilenii care au votat PNL să afle că cei pe care i-au ales să le reprezinte interesele în Consiliul Local au reușit în trei ani de zile(trei ani în care au încasat indemnizații din banii brăilenilor) să vină cu o singură propunere.

Acum, nu vă imaginați că PNL a venit cu vreo propunere revoluționară, care să schimbe radical viețile brăilenilor. NU! Propunerea consilierilor din grupul PNL se referă la denumirea pe care o va purta stadionul Progresul, reabilitat de administrația PSD.

Asumarea unor merite, în urma unor proiecte cu care nu au nicio legătură, nu ar fi o surpriză pentru PNL. Însuși șeful liberalilor brăileni, deputatul de la Cireșu, cunoscut pentru scandaluri și bătăi în discoteci(evenimente care au fost marcate în presa locală la momentul respectiv) și-a asumat de-a lungul timpului proiecte care au fost demarate chiar înainte ca tânărul să-și ”cumpere” un loc în Parlamentul României.

Deranjant este faptul că în ultimii doi ani, consilierii PNL au criticat tot ce ține de reabilitarea stadionului de la gazon, gard, tribune și toalete, pentru ca acum să ceară dreptul de a-l boteza.

”Este trist! Au depus proiect privind atribuirea numelui unui fotbalist stadionului „Progresul”. Doi ani de zile, domnul Drogeanu a spus că nu se întâmplă nimic la stadion, apoi a criticat orice, că nu se face, că gardul, iarăși a revenit la gard. Vă aduceți aminte, am adus și de la Federația Română de Fotbal adresă scrisă că totul este în regulă și dânsul tot n-a crezut. (…) E penibil, domnule consilier! După ce ani de zile ați criticat acest stadion, n-ați votat bugetul, că e nevoie de bani că să se facă, acum veniți când vedeți că au terminat de reabilitat sala de sport, vestiarele, toaletele, acum lucrează la pregătirea de montaj a scaunelor, hop și dumneavoastră, să-i tăiem buricul și să-i dăm un nume. Atât ați putut, domnule consilier, să-l botezați! Noi îl construim, dumneavoastră îl botezați. La gard îi dăm numele dumneavoastră!”, a reacționat primarul municipiului Brăila, Marian Dragomir.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry