Schimbare de ultimă oră la HC Dunărea! Clubul a reziliat contractul cu Soubak și îl aduce înapoi pe Hrupec!

După ultimele înfrângeri care au clasat Dunărea pe locul 7 în Liga Florilor, conducerea clubului a ajuns la o decizie drastică: HC Dunărea a reziliat contractul cu Morten Soubak și a reluat colaborarea cu Neven Hrupec.

Morten Soubak a fost desemnat de către Federația Internațională de Handbal, în anii 2012, 2013 și 2015 al doilea CEL MAI BUN ANTRENOR DIN LUME iar în 2014 a primit din partea Comitetului Olimpic din Brazilia, distincția de CEL MAI BUN ANTRENOR.

La HC Dunărea Brăila, Soubak a acumulat 7 victorii, un egal, dar și 6 înfrângeri. Echipa este departe acum de Cupele Europene, fiind clasată pe locul 7.

Conducerea clubului a anunțai în decembrie continuarea colaborării cu Soubak pentru încă doi ani, însă ultimele înfrângeri i-au determinat să rezilieze contractul cu celebrul antrenor.

Neven Hrupec revine la HC Dunărea!

Croatul Neven Hrupec se întoarce la HC Dunărea. Antrenorul va ajunge miercuri în Brăila pentru a semna contractul și se pregătește pentru meciul de la București, cu Știința, care se va disputa în data de 23 februarie.

Croatul se pare că era liber de contract după ce a pierdut campionatul cu Podravka Koprivnica, campioana Croației.

Cu o experiență mare în competițiile europene, Neven Hrupec(47 de ani) are în CV prezente Challenge Cup, Cupa EHF dar și grupele Ligii Campionilor și de asemenea deține licența MASTER COACH, obligatorie în competițiile internaționale. Este de 4 ori campion cu echipa croată Podravka Vegeta, echipă cu care a obținut și 4 Cupe ale Croației.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry